Από soundbars μέχρι φορητά μηχανάκια ήχου και home theater setups…

New-Digital-Audio-Line-up-Brings-Easy_1

H Korean Samsung έχει να παρουσιάσει το HW-F750 soundbar που λέει πως θα είναι το πρώτο μοντέλο για τηλεόραση που θα συνδέεται με Bluetooth τεχνολογία και, το ενδιαφέρον, μια μικρή λυχνία στο μοντελάκι για πιο ζεστό ήχο και built-in γυροσκόπιο για να μπει και κάθετα. Χμμμ…

Ακόμη:

New-Digital-Audio-Line-up-Brings-Easy_2

Μετά θα δείξει και το wireless portable speaker της το DA-F60 που θα έχει και την NFC technology ενσωματωμένη κάτι που θα γίνει με ‘ακουμπάω τις συσκευές’ τακτική. Με το NFC κάπως άγουρο υπάρχει και Bluetooth ενώ με τις tv θα συνδεθεί με το Samsung SoundShare χαρακτηριστικό.

New-Digital-Audio-Line-up-Brings-Easy_4

Το δε “Premium Blu-ray Player (BD-F7500) υπόσχεται μετατροπή του SD και HD content σε Ultra High Definition (UHD) τηλεοράσεις και έχει dual-core επεξεργαστή και Smart TV με α Smart Hub και AllShare. Με minimalist σχέδιο και επεξερηαστή που “improves the visual quality of block-based low bit-rate coded images and reduces blocking artifacts.”

Τέλος και το Samsung 7.1 home theater σύστημα, το HT-F9750W, με όλο αυτό το sleek look για μοντέρνα εσωτερικά. Με το TV Sound On χαρακτηριστικό που κάνει mute στα εσωτερικά ηχεία της tv όταν ανοίξει το HT-F9750W. Επίσης με λυχνίες.

New-Digital-Audio-Line-up-Brings-Easy_3

Το HT-F9750W έχει δε και Blu-ray component, ενώ τρέχει και apps του Samsung Smart Hub και AllShare features. Τιμές και άλλα μετά τη CES 2013.