Σκληρή. Και η πιο λεπτή. Ever.

DSC_TX30__Black_Left-1200

TX30: η λεπτότερη ψηφιακή compact φωτογραφική μηχανή2, αδιάβροχη στα 10 μέτρα, ανθεκτική στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και στις πτώσεις.  Ένα απόλυτο μηχάνημα δημιουργίας αναμνήσεων με αντοχή. Και στιλ…

Δεν χρειάζεται να την αποχωριστείτε πουθενά, πάρτε τη μαζί σας στο κολύμπι, στις καταδύσεις, στο σκι και όπου αλλού περνάτε όμορφα, η Cyber-shot™ TX30 με οπτικό ζουμ 5x είναι η πιο λεπτή compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή2 στον κόσμο, που είναι αδιάβροχη σε βάθος μέχρι 10 μέτρων. Αυτή η κομψή, όμορφα σχεδιασμένη φωτογραφική μηχανή είναι ανθεκτική στη σκόνη, στα χτυπήματα και στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες3, σας βοηθά, επίσης, να συλλάβετε τη δράση σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση με όμορφες φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες και ομαλά βίντεο Full HD.

Sony Cyber-shot TX30 2

Χάρη στη νέα λειτουργία που διαθέτει η νέα Cyber-shot™ ΤΧ30, την Magnifying Glass Plus, μπορείτε να κάνετε ζουμ και να έχετε μία συναρπαστική υπερ-μεγεθυμένη προβολή – μεγεθυμένη6 μέχρι 15 φορές – από πολύχρωμα ψάρια, φυτά και έντομα ή πάρα πολύ μικρών εκτυπώσεων σε ένα μενού εστιατορίου. Η πολύ ισχυρή οθόνη LED της φωτογραφικής μηχανής φωτίζει τις σκοτεινές σκηνές για πολύ καθαρές και λεπτομερείς κοντινές σκηνές.

Tech, tech, tech…

Ο αισθητήρας Exmor R™ CMOS, που βρίσκεται και στα τρία νέα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot™, συλλαμβάνει φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες και βίντεο Full HD, με πολύ χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, ακόμα και αν τραβάτε χωρίς φλας στο σούρουπο ή σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό.

Δεν χρειάζεται να είστε έμπειρος φωτογράφος για να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακόμα και στις πιο περίπλοκες συνθήκες. Η λειτουργία Superior Auto, που υπάρχει σε όλα τα μοντέλα, σας βοηθά να συλλαμβάνετε τη δράση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ακόμα, αναγνωρίζει πότε κινείται το αντικείμενό σας. Οι ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής έχουν οριστεί στο αυτόματο, για να σας χαρίζουν καθαρές εικόνες, χωρίς θόλωμα, κάθε φορά – από σκηνές σε ηλιόλουστες παραλίες, μέχρι σκοτεινά πλάνα σε κλειστούς χώρους και σκηνές στο λυκόφως.

Χάρη στη λειτουργία Picture Effect μπορείτε εύκολα να ζωντανέψετε τις φωτογραφίες, τις ταινίες και τα πανοραμικά σας πλάνα με μία σειρά διασκεδαστικών και εντυπωσιακών καλλιτεχνικών επιλογών επεξεργασίας, όπως οι Toy Camera, Pop Colour, Soft High Key και Partial Colour. Όλα γίνονται άμεσα και αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να μπερδευτείτε με εφαρμογές smartphone ή να πρέπει να κατεβάσετε προγράμματα επεξεργασίας εικόνων.

Τα πορτρέτα των φίλων και της οικογένειάς σας είναι ομορφότερα από ποτέ, χάρη στο Beauty Effect (στις μηχανές WX300 και TX30), το οποίο ρετουσάρει αυτόματα τις φωτογραφίες, αφαιρεί τις κοκκινίλες από το δέρμα, ανοίγει τα μισάνοιχτα μάτια και ασπρίζει τα δόντια.

Sony Cyber-shot TX30

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν προηγμένο φλας (Advanced Flash) που εκτινάσσει στα ύψη την ευαισθησία της φωτογραφικής μηχανής, αυξάνοντας το εύρος του φλας για να φαίνονται πιο φωτεινά τα μακρινά αντικείμενα. Είναι ιδανική λειτουργία για να βγάζετε φωτογραφίες στα πάρτι σας, σε κλειστό χώρο, ή στο σούρουπο, σε συνθήκες, δηλαδή, όπου το ενσωματωμένο φλας της φωτογραφικής σας μηχανής, συχνά, δυσκολεύεται να ακολουθήσει τη δράση.

Η τεχνολογία Triluminos™ Colour, η οποία υπάρχει σε όλα τα νέα μοντέλα Cyber-shot™ χαρίζει μία πλούσια, ζωντανή παλέτα από εξαιρετικά φυσικά χρώματα όταν βλέπετε τις φωτογραφίες σας σε οποιαδήποτε συμβατή τηλεόραση BRAVIA, με την υποστήριξη της τεχνολογίας Triluminos™ Display.

Διατίθεται μία πλήρης σειρά αξεσουάρ για τις Cyber-shot™, όπως θήκες μεταφοράς υψηλής ποιότητας, κιτ για αθλήματα και θαλάσσια σπορ, κάρτες μνήμης, εξτρά μπαταρίες και φορτιστές – η  πλήρης σειρά στο http://www.sony.co.uk/hub/cyber-shot-digital-cameras/accessories.

Πότε;

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε την TX30 Cyber-shot™, από τη Sony, από σήμερα…

 

Βασικές προδιαγραφές όλων:

Cyber-shot™ WX300 Cyber-shot™ TX30 Cyber-shot™ HX300
Φακός Sony G Lens Carl Zeiss
Vario-Tessar
Carl Zeiss
Vario-Sonnar T*
Οπτικό ζουμ /
Clear Image Ζουμ
20x / 40x 5x / 10x 50x / 100x
Αισθητήρας εικόνας / ενεργά megapixel Exmor R™ CMOS 18,2MP Exmor R™ CMOS 18,2MP Exmor R™ CMOS 20,4MP
Ταινία Full HD 1920 x 1080 50i 1920 x 1080 50i 1920 x 1080 50p
Επεξεργαστής BIONZ Ναι Ναι Ναι
Οθόνη LCD 3,0-type, 460.000 dot ClearPhoto 3,3-type, 1.229.000 dot OLED 3,0-type, 921.000 dot
XtraFine
Βελτιωμένη
Λειτουργία Superior Auto
Ναι Ναι Ναι
Βελτιωμένη λειτουργία Optical SteadyShot Ναι Ναι Ναι – με αλλαγή δεύτερης ομάδας φακού
Προηγμένο Φλας Ναι Ναι Ναι
Beauty Effect Ναι Ναι Όχι
Wi-Fi Ναι Όχι Όχι
TRILUMINOS Colour Ναι Ναι Ναι