Πιο κομψά…

BDP-S5500

  • Ανακαλύψτε εύκολα περιεχόμενο και υπηρεσίες με την προσαρμόσιμη νέα διασύνδεση χρήστη
  • Μίνιμαλ νέος σχεδιασμός και ταχύτερη εκκίνηση
  • Προβάλετε το smartphone στην οθόνη της τηλεόρασής σας με τη λειτουργία Screen Mirroring

Απολαύστε την αγαπημένη σας ψυχαγωγία – αλλά και πολλές, συναρπαστικές online υπηρεσίες βίντεο – με τις φετινές, κομψές, έξυπνες συσκευές Blu-ray Disc™, από τη Sony. Οι νέες συσκευές ταιριάζουν όμορφα σε κάθε χώρο, χάρη στην κομψή μινιμαλιστική τους εμφάνιση, που αντλεί στοιχεία από τα γεωμετρικά σχήματα, και συμπληρώνουν την τηλεόρασή σας.

BDP-S5500-Sony_Lifestyle

Εκτοξεύστε την τηλεθέασή σας σε άλλα επίπεδα με τις πολλές και πλούσιες online υπηρεσίες που σας προσφέρει το Sony Entertainment Network. Η αναπαραγωγή περιεχομένου από το Internet έχει βελτιωθεί και προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση από ποτέ. Το προηγμένο super Wi-Fi σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη τεχνολογία Multi Input Multi Output (MIMO) διασφαλίζουν μια ταχύτερη και σταθερότερη διαδρομή ηχητικού σήματος, χωρίς παρεμβολές, για αξιόπιστο streaming, χωρίς σφάλματα – σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

Η εκκίνηση της συσκευής γίνεται σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, χάρη στο Super Quick Start, αλλά και ο δίσκος φορτώνει ταχύτερα, εξίσου γρήγορα γίνεται και η εκκίνηση των online υπηρεσιών. Το ταξίδι σας προς την απόλυτη ψυχαγωγία έχει γίνει ευκολότερο από ποτέ. Η ολοκαίνουργια διασύνδεση χρήστη σάς προσφέρει μια καθαρή, πιο «τακτοποιημένη» προβολή των εφαρμογών και των υπηρεσιών περιεχομένου, ενώ έχετε τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε το στήσιμο των αγαπημένων σας εφαρμογών, έτσι ακριβώς όπως σας αρέσει.

 

Όσο για την πολύτιμη συλλογή των Blu-ray δίσκων σας, αυτή προβάλλεται τέλεια με πολλές, ευκρινείς λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα. Η συσκευή υποστηρίζει ακόμα περισσότερα codec ήχου και βίντεο και καταργεί τους περιορισμούς στο περιεχόμενο, που απολαμβάνετε με υπέροχη ποιότητα ήχου και εικόνας. Η συσκευή μπορεί ακόμα και να προσομοιάσει 3D από απλούς 2D δίσκους, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τα γυαλιά που πήρατε μαζί με την 3D τηλεόρασή σας και να βυθιστείτε σε μια επιπλέον διάσταση των αγαπημένων σας εκπομπών και ταινιών.

 

Τι θα λέγατε να βλέπατε σε πολύ μεγάλο μέγεθος το περιεχόμενο του smartphone ή του tablet σας; Με τη λειτουργία Screen mirroring το περιεχόμενο από την κινητή σας συσκευή υπερ-μεγεθύνεται και μπορεί να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας. Και επειδή είναι ενσωματωμένη μέσα στη συσκευή, μπορείτε να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας screen mirroring σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη τηλεόραση HD.

Sony-2015-Blu-ray

Κατεβάστε την εφαρμογή TV SideView για smartphone (Android ή iOS) από τη Sony και απολαύστε ακόμα περισσότερες λειτουργίες από τη συσκευή Blu-ray Disc™. Ψάξτε πληροφορίες για την ταινία ή το βίντεο που βλέπετε και χειριστείτε τη συσκευή από την οθόνη αφής του κινητού σας.

Η σειρά συσκευών Blu-ray Disc™ από τη Sony, για το 2015, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Φεβρουάριο 2015.

Συσκευή αναπαραγωγής Smart Blu-ray Disc™

BDP-S1500
Αποδίδει βίντεο υψηλής ποιότητας σε Full HD 1080p
online υπηρεσίες Sony Entertainment Network
Βελτιωμένο εύχρηστο μενού για εύκολη και απλή πρόσβαση
Κάνει εκκίνηση σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο με το Super Quick Start
Δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και ακούστε τη μουσική σας με USB Play

Συσκευή αναπαραγωγής Smart 3D Blu-ray Disc™

BDP-S4500
Ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας σε 3D
online υπηρεσίεςSony Entertainment Network
Απολαύστε ταινίες, μουσική και άλλο περιεχόμενο από το οικιακό σας δίκτυο με το DLNA
Βελτιωμένο εύχρηστο μενού για εύκολη και απλή πρόσβαση
Κάνει εκκίνηση σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο με το Super Quick Start

Συσκευή αναπαραγωγής Smart 3D Blu-ray Disc™ με προηγμένο super Wi-Fi

BDP-S5500
Ακόμα πιο σταθερή σύνδεση στο internet με το προηγμένο super Wi-Fi
online υπηρεσίες Sony Entertainment Network
Προβάλετε το περιεχόμενο του smartphone σας στη μεγάλη οθόνη με τη λειτουργία Screen Mirroring
Βελτιωμένο εύχρηστο μενού για εύκολη και απλή πρόσβαση
Ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας σε 3D