…και με τα νέα της μοντέλα υπάρχει πολύ απλά λύση για ασύρματο ήχο παντού χωρίς καλώδια.

SRS-X99_B_Lifestyle_00

 

  • Ασύρματα ηχεία SRS-X99, X88 και X77
  • Μπάρα ηχείων HT-NT3
  • Δέκτες AV STR-DN1060 και STR-DN860
  • Ηχοσύστημα micro Hi-Fi CMT-SX7
  • Νέα εφαρμογή SongPal Link™ για αναπαραγωγή σε οποιαδήποτε δωμάτιο (multi-room)

 

HT-NT3_InSitu01

Τώρα πια, είναι ευκολότερο από ποτέ να βάλετε τη μουσική στη ζωή σας με κρυστάλλινο και όμορφο ήχο, σε ολόκληρο το σπίτι σας. Χάρη στη νέα ολοκληρωμένη σειρά multi-room της Sony, που αποτελείται από ασύρματα ηχεία, μπάρες ηχείων, δέκτες AV και ηχοσυστήματα micro Hi-Fi, μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική υψηλής ποιότητας από διαφορετικές πηγές, όποτε και όπου θέλετε.

 

SRS-X77_B_Black_Hero2

Απολαύστε μουσική, από μια ποικιλία πηγών ήχου, ή ό,τι καλύτερο υπάρχει στις online υπηρεσίες μέσω του Google Cast™ και του Spotify Connect, ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία One-touch listening μέσω NFC για να κάνετε streaming από το smartphone ή το tablet σας με ένα μόνο άγγιγμα. Εναλλακτικά, ακούστε τη μουσική, που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας ή στο διακομιστή οικιακής ψυχαγωγίας σας, με λεπτομέρειες υψηλής ανάλυσης.

 

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης σάς φέρνει πιο κοντά στη μουσική

SRS-X88_W_Situation_01

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης σάς προσφέρει καθαρή μουσική γεμάτη συναίσθημα, όπως ακριβώς θα ήθελε ο δημιουργός της. Με περισσότερες λεπτομέρειες από όσες περιέχουν τα CD ή τα αρχεία MP3, ο ήχος υψηλής ανάλυσης συλλαμβάνει τις λεπτές αποχρώσεις και τη δυναμική της κάθε νότας. Ακόμα και εάν ακούτε κομμάτια από πολύ συμπιεσμένα αρχεία MP3, η τεχνολογία DSEE HX™ της Sony αναβαθμίζει τα μουσικά σας αρχεία σε ποιότητα που πλησιάζει αυτήν του ήχου υψηλής ανάλυσης, αποκαθιστώντας τις χαμένες πληροφορίες υψηλής συχνότητας και τις διακριτικές λεπτομέρειες, ώστε να βιώσετε μια φυσικότερη εμπειρία ακρόασης.

 

Η ακρόαση multi-room έγινε απλούστερη χάρη στην εφαρμογή SongPal Link™

Με την αναπαραγωγή multi-room μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική που θέλετε να ακούσετε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο ή το tablet σας για να χειρίζεστε την αναπαραγωγή από διαφορετικές πηγές μουσικής σε κάθε δωμάτιο με την φιλική εφαρμογή SongPal™ της Sony. Μπορείτε, ακόμα, να χρησιμοποιήσετε την SongPal™ για να ομαδοποιήσετε άμεσα ηχεία και να ακούτε τον ίδιο ήχο παντού – αυτό είναι ιδανικό όταν έχετε ένα σπίτι γεμάτο κόσμο.

 

Το προηγμένο dual-band Wi-Fi προσφέρει σταθερή αναπαραγωγή, χωρίς προβλήματα, απευθείας από το οικιακό σας δίκτυο. Ακόμα και το ασύρματο streaming από την κινητή συσκευή σας με Bluetooth® ακούγεται καλύτερα.

 

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC™ από τη Sony σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας ήχο ασύρματα, μέσω Bluetooth®. Η τεχνολογία LDAC, με την οποία μεταδίδονται τρεις φορές περισσότερα δεδομένα, προσφέρει μια βελτιωμένη ασύρματη εμπειρία ακρόασης για ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή.

 

Google Cast ™ για ακόμα περισσότερη μουσική

Ακόμα περισσότερη μουσική για τη διασκέδασή σας! Τα ασύρματα ηχεία, οι μπάρες ήχου, οι δέκτες AV και τα ηχοσυστήματα hi-fi της Sony είναι όλα συμβατά με το Google Cast. Απλώς «ρίξτε» (cast) την αγαπημένη σας μουσική και τις δημοφιλείς υπηρεσίες streaming, όπως τις Deezer και Google Play™ Music, απευθείας από το smartphone ή το tablet σας – και ακούστε χωρίς διακοπές, ενώ παράλληλα θα εξοικονομείτε την μπαταριά του κινητού σας.

 

Ακούστε τη μουσική σας με πεντακάθαρο ήχο, με το που θα ανοίξετε τη συσκευασία. Επιλέξτε την αγαπημένη σας υπηρεσία, πατήστε το κουμπί cast στο smartphone ή το tablet σας και η αναπαραγωγή των κομματιών θα ξεκινήσει άμεσα στη συσκευή της προτίμησής σας.

 

Απολαμβάνατε ένα τραγούδι στο κινητό σας και μόλις φτάσατε σπίτι; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταφέρετε την αναπαραγωγή στα ηχεία σας και να συνεχίσετε την ακρόαση, χωρίς διακοπές.

 

Μπορείτε να κάνετε streaming μουσικών υπηρεσιών σε οποιεσδήποτε ομαδοποιημένες συσκευές, ως μέρος της multi-room διάταξής σας. Απλώς, πατήστε το κουμπί cast στην αγαπημένη σας εφαρμογή ήχου στο τηλέφωνο ή το tablet σας με λειτουργικό Android™, στο iPhone ή το iPad σας και μετά επιλέξτε κάποιο ηχείο ή ένα σύνολο ηχείων στη multi-room διευθέτησή σας.

 

Ασύρματα ηχεία υψηλής ανάλυσης SRS-X99/X88

Ανεβάστε επίπεδο στην ακρόασή σας. Τα ολοκαίνουργια ασύρματα ηχεία της Sony συνδυάζουν ισχυρό ήχο hi-fi με το σαγηνευτικά μίνιμαλ στυλ «one-box», που ομορφαίνει κάθε δωμάτιο.

 

Κάντε εύκολα streaming στην προσωπική σας συλλογή μουσικής με ένα γρήγορο άγγιγμα στο smartphone ή το tablet σας, χάρη στη λειτουργία one-touch listening μέσω NFC. Μπορείτε, επίσης, να έχετε πρόσβαση σε online υπηρεσίες μέσω του Google Cast™ και του Spotify Connect, ώστε να τις απολαμβάνετε σε ξεχωριστά ηχεία ή ως μέρος της multi-room διάταξής σας.

SRS-X88_B_Black_Hero2

 

Το ασύρματο multi-room ηχείο υψηλής ανάλυσης SRS-X99 προσφέρει στους εραστές της μουσικής τη δυνατότητα να απολαμβάνουν κάθε παράσταση, έτσι όπως θα ήθελε και ο δημιουργός της. Μέσα από το εκπληκτικό σύστημα 7 ηχείων 2,1 καναλιών, με τέσσερα super tweeters για άψογα πρίμα, βγαίνει συνολική ισχύς 154W. Μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες της Sony σάς βοηθούν να ανεβάσετε το επίπεδο της ακρόασής σας σε νέα ύψη, κάποιες από αυτές είναι ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™, που ελαχιστοποιεί την αλλοίωση, το χαρακτηριστικό DSEE HX και η υποστήριξη αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης.

X99_ST9_InSitu01_SongPalLink

 

Το ηχείο SRS-X88 διαθέτει εντυπωσιακή ισχύ ήχου μέσα σε ένα πολύ μικρό σώμα, με ένα subwoofer, μεσαίου εύρους και δυο super tweeters για ασυμβίβαστη ακρόαση υψηλής ανάλυσης. Θέλετε να έχετε την ελευθερία σας; Το φορητό SRS-X77 σάς την προσφέρει, αφού διαθέτει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για 10 ώρες υπέροχου ήχου στο σπίτι ή στο δρόμο (μέχρι 10 ώρες μεταξύ των φορτίσεων – χρόνος αναπαραγωγής κατά προσέγγιση, με απενεργοποιημένο το Wi-Fi).

 

Μπάρα ηχείων HT-NT3 – πρώτη ποιότητα με ήχο υψηλής ανάλυσης και multi-room

Δώστε άλλη ένταση στις βραδιές μπροστά στην τηλεόραση με την κομψή μπάρα ηχείων, που προσθέτει εντυπωσιακό πολυκάναλο ήχο στην ταινία που βλέπετε, καταλαμβάνοντας πολύ λίγο χώρο στο καθιστικό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε streaming σε μουσική, χωρίς κόπο, απευθείας από το smartphone σας με NFC και σύνδεση one-touch, για να ξεκινήσετε το πάρτι.

 

Η μπάρα ηχείων HT-NT3 διαθέτει ήχο υψηλής ανάλυσης και υποστηρίζει το codec LDAC™ για εξαιρετικής ποιότητας streaming ήχου μέσω Bluetooth®. Ενώ, με την υποστήριξη για Google Cast™ και Spotify Connect, ποτέ δεν θα σας τελειώσουν οι επιλογές!

 

Δέκτες AV STR-DN1060 και STR-DN860: κινηματογραφικός ήχος με streaming μουσικής και multi-room

Οι δέκτες AV STR-DN1060/DN860 7,2 καναλιών ανεβάζουν την οικιακή σας ψυχαγωγία σε άλλα επίπεδα. Οι φανατικοί φίλοι του Hi-fi θα νιώσουν ότι επιβραβεύονται με τον καλύτερο ήχο και την καλύτερη απόδοση, στην κατηγορία τους, με εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή, πλούσιες συνδέσεις (6 εισόδους HDMI για τον DN1060 / 5 εισόδους για τον DN860) και πρώτης ποιότητας συστατικά.

STR-DN1060_cw

 

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης θα σας προκαλέσει ανατριχίλες, όταν θα ακούτε μουσική ζωντανά στο σαλόνι σας. Οι δέκτες AV υποστηρίζουν μεγάλη γκάμα φορμά αρχείων Hi-Res, όπως τα DSD στα 5,6 MHz 2 καναλιών (USB/δίκτυο), τα DSD στα 2,8 MHz 5,1 καναλιών (USB/δίκτυο/HDMI), τα WAV 24bit 192 kHz (7,1 καναλιών) / FLAC (5,1 καναλιών). Κάντε ασύρματα streaming σε ήχο υψηλής ποιότητας με το LDAC™ και απολαύστε ένα μεγάλο εύρος online μουσικών υπηρεσιών.

 

STR-DN860_cw

Προσφέρουν, επίσης, αναβάθμιση σε 4K και HDCP 2,2 pass-through για ασυμβίβαστο streaming 4K. Χάρη στη λειτουργία Screen mirroring μπορείτε να κάνετε mirror το smartphone σας στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης, ενώ με το MHL 3.0, που υποστηρίζεται, μπορείτε να αναπαράγετε ό,τι βρίσκεται στην οθόνη του smartphone σας σε μία συνδεδεμένη τηλεόραση σε ποιότητα 4K Ultra-HD, γεμάτη λεπτομέρειες. Με το ενσωματωμένο Bluetooth® καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον πλούσιο ήχο στα ακουστικά Bluetooth® σας, χωρίς καλώδια να σας ταλαιπωρούν.

 

Ασύρματo ηχοσύστημα micro Hi-Fi CMT-SX7

Το ηχοσύστημα micro Hi-Fi CMT-SX7, που δημιουργήθηκε για εραστές της μουσικής, καθιστά τον εξαιρετικό ήχο προσβάσιμο σε όλους. Το μικρό και κομψό αυτό ηχοσύστημα έρχεται να προστεθεί στη σειρά των multi-room συσκευών της Sony, ώστε να μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να εξερευνήσετε μια μεγάλη ποικιλία πηγών ήχου.

 

Βάλτε ένα CD ή το USB, ακούστε ραδιόφωνο, μπείτε σε online υπηρεσίες μέσω του Google Cast™ και του Spotify Connect, ή συνδέστε το iPad, το iPhone, το iPod ή το Walkman® σας. Όλα ακούγονται καλύτερα με την υποστήριξη ήχου υψηλής ανάλυσης, το χαρακτηριστικό DSEE HX και την τεχνολογία S-Master HX.

Η μπάρα ηχείων και οι δέκτες AV με δυνατότητα multi-room θα είναι διαθέσιμοι στην αγορά από τον Μάιο ενώ τα ασύρματα ηχεία και το ηχοσύστημα micro hi-fi από τον Ιούνιο.

Επιλεγμένες τεχνικές προδιαγραφές

Ασύρματα ηχεία

SRS-X99 SRS-X88 SRS-X77
Διαστάσεις σε χλστ. (Π x Υ x Β) Περίπου 430 x 133 x 125 Περίπου 359 x 111 x 103 Περίπου 300 x 132 x 60
Ενσωματωμένη μπαταρία Ναι (επαναφορτιζόμενη)
Ήχος 154W RMS. 4 Super tweeter (2 επάνω, 2 μπροστά). 2 μεσαίου εύρους, 1 subwoofer. Παθητικός ακτινοβολητής. Ενισχυτής S-Master HX, αναβάθμιση DSEE-HX 90W RMS. 2 Super tweeter (μπροστά). 2 μεσαίου εύρους, 1 subwoofer. Παθητικός ακτινοβολητής. Ενισχυτής S-Master HX, αναβάθμιση DSEE-HX 40W RMS. 2 πλήρους εύρους 1 subwoofer. Παθητικός ακτινοβολητής. Ενισχυτής S-Master. Αναβάθμιση DSEE
Είσοδοι / Έξοδος Είσοδος ήχου/ Τερματικό USB (Θύρα Α USB / Θύρα B USB)
Θύρα δικτύου
Είσοδος ήχου/ Τερματικό USB (Θύρα Α USB / Θύρα B USB)
Θύρα δικτύου
Είσοδος ήχου/Θύρα δικτύου / Είσοδος DC Έξοδος DC
για φόρτιση

(USB A Port)

Συνδεσιμότητα Dual band Wi-Fi (2,4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC Dual band Wi-Fi (2,4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC Dual band Wi-Fi (2,4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC
Υπηρεσίες μουσικής Google Cast Ready, Spotify Connect Google Cast Ready, Spotify Connect Google Cast Ready, Spotify Connect
Multi-room Εφαρμογή SongPal Link για ασύρματη αναπαραγωγή multi-room Εφαρμογή SongPal Link για ασύρματη αναπαραγωγή multi-room Εφαρμογή SongPal Link για ασύρματη αναπαραγωγή multi-room
Αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης Αρχεία AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC (έως 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2,8MHz(1bit)
Αρχεία AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC (έως 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2,8MHz(1bit)

 

Μπάρα ηχείων

HT-NT3
Ήχος 2,1 καναλιών, 400W RMS, 2 μονάδες σπειρωτών καλωδίων (coaxial). Ασύρματο ενεργό subwoofer
Αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης Αρχεία AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC (έως 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2,8MHz(1bit)
HDMI 3 είσοδοι HDMI, 1 έξοδος HDMI HDCP2.2 / 4K Pass through
Συνδεσιμότητα Dual band Wi-Fi (2,4/5GHz), DLNA, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast
Υπηρεσίες μουσικής Spotify Connect, Google Cast Ready
Multi-room Εφαρμογή SongPal Link για ασύρματη αναπαραγωγή multi-room

 

 

Δέκτες AV

STR-DN1060 STR-DN860
Ήχος 7,2 καναλιών 165 W (6 ohms, 1 kHz, 1 κανάλι με Ολική αρμονική παραμόρφωση (THD) 0.9%), αναβάθμιση DSEE-HX 7,2 καναλιών, 150 W (6 ohms, 1 kHz, 1 κανάλι με Ολική αρμονική παραμόρφωση (THD) 0.9%), αναβάθμιση DSEE-HX
HDMI 6 είσοδοι HDMI, 2 έξοδοι HDMI (αναβάθμιση 4K UHD, 4K Pass through, HDCP 2.2) 5 είσοδοι HDMI, 1 έξοδος HDMI (αναβάθμιση 4K UHD, 4K Pass through, HDCP 2.2)
Συνδεσιμότητα Dual band Wi-Fi (2,4/5 GHz), LDAC, Bluetooth, NFC, λειτουργία Screen Mirroring, Airplay Dual band Wi-Fi (2,4/5 GHz), LDAC, Bluetooth, NFC, λειτουργία Screen Mirroring, Airplay
Φορμά αποκωδικοποίησης DSD (2,8 MHz/μέχρι 5,1 κανάλια),LPCM (μέχρι 192 kHz/24 bit/7,1 κανάλια),

LPCM 24 bit/192 kHz,

DTS HD MA / DTS HD HR,

Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus,

DTS / DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1),

Dolby Digital EX / Dolby Digital,

DTS 96/24,

Dolby Prologic / II / Iix,

Dolby Dual Mono

DSD (2,8 MHz/ μέχρι 5,1 κανάλια),LPCM (μέχρι 192 kHz/24 bit/7,1 κανάλια),

LPCM 24 bit/192 kHz,

DTS HD MA / DTS HD HR,

Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus,

DTS / DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1), Dolby Digital EX / Dolby Digital,

DTS 96/24,

Dolby Prologic / II / Iix,

Dolby Dual Mono

Φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης AAC, MP3, WMA, FLAC, ALACDSD (5,6 MHz/2 κανάλια, 2,8 MHz/μέχρι 5,1 κανάλια),

LPCM (192 kHz/24 bit/μέχρι 7,1 κανάλια),

FLAC (192 kHz/24 bit/μέχρι 5,1 κανάλια),

AAC, MP3, WMA, FLAC, ALACDSD (5,6 MHz/2 κανάλια, 2,8 MHz/μέχρι 5,1 κανάλια),

LPCM (192 kHz/24 bit/μέχρι 7,1 κανάλια),

FLAC (192 kHz/24 bit/μέχρι 5,1 κανάλια),

Υπηρεσίες μουσικής Google Cast Ready, Spotify Connect Google Cast Ready, Spotify Connect
Multi-room Εφαρμογή SongPal Link για ασύρματη αναπαραγωγή multi-room Εφαρμογή SongPal Link για ασύρματη αναπαραγωγή multi-room

 

Ηχοσύστημα Micro Hi-Fi

CMT-SX7
Ήχος 100W RMS, woofer διπλής κατεύθυνσης και tweeter ήχου υψηλής ανάλυσης σε κάθε ηχείο. Αναβάθμιση DSEE-HX. Τεχνολογία ClearAudio+
Αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης Αρχεία AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC (έως 24 bit/192 KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2,8 MHz(1 bit)
Γενικές λειτουργίες Αναπαραγωγή CD, USB A/B, Είσοδος γραμμής, Οπτική Είσοδος, Αναλογική Είσοδος, Είσοδος ψηφιακού ήχου, Έξοδος ακουστικών, Ραδιόφωνο FM
Συνδεσιμότητα Dual band Wi-Fi (2,4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC
Υπηρεσίες μουσικής Spotify Connect, Google Cast Ready
Multi-room Εφαρμογή SongPal Link για ασύρματη αναπαραγωγή multi-room

HT-NT3_Hero02

HT-NT3_Hero03

HT-NT3_hero05_w_grill