CAS-1_Black

  • Compact ηχοσύστημα με διπλούς ενισχυτές για αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης
  • Κατασκευάστηκε για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου
  • Απλή συνδεσιμότητα για εύκολη εξατομικευμένη ακρόαση

H Sony παρουσιάζει το CAS-1, ένα compact ηχοσύστημα που προσφέρει την απόλυτη ποιότητα ήχου. Το νέο compact ηχοσύστημα διαθέτει διπλούς ενισχυτές, που κατασκευάστηκαν ακολουθώντας τις εξειδικευμένες προδιαγραφές ενίσχυσης ήχου για ακουστικά και ηχεία, προσφέροντας, με αυτόν τον τρόπο, την ιδανική απόδοση ήχου ανεξάρτητα από το σύστημα εξόδου. Χάρη στις τεχνολογίες ήχου της Sony, ακόμα και η παραμικρή νότα γεμίζει το περιβάλλον σας με πλούσιες λεπτομέρειες και εντυπωσιακή καθαρότητα, ακόμα και σε χαμηλή ένταση, ενώ εσείς μπορείτε να βυθιστείτε στον ήχο υψηλής ανάλυσης.

Με τα χαρακτηριστικά προηγμένης συνδεσιμότητας, που διαθέτει, μπορείτε να κάνετε ασύρματα streaming σε υψηλής ποιότητας ήχο από τη δική σας συσκευή χρησιμοποιώντας Bluetooth® και NFC™ ή να συνδεθείτε μέσω USB.

CAS-1_Black_NFC_revised

Σχεδιάστηκε για να αποδίδει

Ο σχεδιασμός του CAS-1 προέρχεται από την ακριβή σειρά ES της Sony και επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός ιδανικού ακουστικού πεδίου πάνω στο γραφείο σας. Το σύστημα αποτελείται από τρία συστατικά, την κυρίως μονάδα και τα δυο ξεχωριστά ηχεία, που βελτιώνουν τον ήχο.

Ακούστε τη μουσική σας συλλογή σε ποιότητα που ξεπερνά αυτήν των CD, αφού το σύστημα υποστηρίζει ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης έως 24bit/192kHz σε φορμά DSD και PCM, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων FLAC, WAV ή AIFF. Η μοναδική τεχνολογία DSEE HX™ της Sony χρησιμοποιείται για αναβάθμιση συμπιεσμένων αρχείων ήχου, όπως τα αρχεία MP3, σε ποιότητα ήχου που αγγίζει την υψηλή ανάλυση, προσφέροντάς σας έναν πλούσιο, γεμάτο ήχο.

Το CAS-1 διαθέτει δυο ανεξάρτητους αποκλειστικούς ενισχυτές, κάθε ένας από τους οποίους κατασκευάστηκε σύμφωνα με εξειδικευμένες προδιαγραφές για ακουστικά και ηχεία. Ο ίδιος ενισχυτής ακουστικών χρησιμοποιείται και σε βραβευμένα μοντέλα ήχου υψηλής ανάλυσης της Sony, όπως στον υψηλής απόδοσης μετατροπέα ψηφιακού/αναλογικού (DAC) της συσκευής HAP-Z1ES. Αυτά τα συστατικά δίνουν τη δυνατότητα στο ηχοσύστημα Hi-Fi να αποδίδει ισορροπημένο, ισχυρό και ακριβή ήχο, ανεξάρτητα από την πηγή εξόδου, ενώ παράλληλα εξαλείφουν την προστιθέμενη αντίσταση και τον ψηφιακό θόρυβο. Με την ενσωμάτωση του ενισχυτή ήχου υψηλής ανάλυσης S-Master HX της Sony για τα ηχεία, βελτιώνεται περαιτέρω η μουσική, μειώνοντας την αλλοίωση και τον θόρυβο και αποδίδοντας πεντακάθαρο ήχο.

CAS-1_Black_mainunit_rear-Large

CAS-1_Black_mainunit_tilt-Large

Φέρτε την απόλαυση του ήχου στα μέτρα σας

Απολαύστε τη μουσική σας, με όποιο τρόπο θέλετε μέσα από διάφορες εξόδους ήχου. Αυτή η συσκευή σχεδιάστηκε για να παρέχει υψηλότατη ποιότητα ακρόασης, χάρη στην αποκλειστική προσαρμόσιμη απολαβή των ακουστικών, ιδανική για ακουστικά με διάφορους τύπους εμπέδησης, απλώς επιλέγοντας την εμπέδηση (διακόπτης απολαβής HI/LOW).

 

Αλλά, ακόμα και αν επιλέξετε να ακούσετε τη μουσική σας από τα δύο παρεχόμενα ηχεία, δεν θα απογοητευτείτε. Με τουήτερ τύπου soft dome 14 χλστ., συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης, αλλά και με πολύ σταθερό γούφερ 62 χλστ., που υποστηρίζεται από μια θύρα ανάκλασης μπάσων, το κάθε ηχείο αναπαράγει όμορφα μια μεγάλη γκάμα συχνοτήτων, ενώ, παράλληλα, περιορίζει το θόρυβο και την αλλοίωση – ακόμα και όταν ακούτε από κοντά. Χάρη στις χάλκινες ακίδες και τις βάσεις ηχείου, μπορείτε να ρυθμίζετε και να βάζετε τις τελικές πινελιές στην ιδανική, για εσάς, near-field εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης.

 

Οι επιλογές σύνδεσης είναι πολλές – συνδέστε ασύρματα το smartphone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SongPal™ της Sony με το ηχοσύστημα Hi-Fi και κάντε streaming στη μουσική σας με λεπτομέρειες και καθαρότητα, χρησιμοποιώντας το LDAC που υποστηρίζει Bluetooth®/NFC. Περιλαμβάνονται, επίσης, δύο θύρες USB (USB-A και USB-B) για αναπαραγωγή φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης.

 

Επιλεγμένες τεχνικές προδιαγραφές

CAS-1
Περιγραφή Ηχοσύστημα Compact
Χρώμα Βασική μονάδα: Μαύρο

Ηχείο: Καφέ του ξύλου (Brown Wood Grain)

Διαστάσεις Βασική μονάδα: (π x υ x β) 55x178x120 χλστ.

Ηχείο: (π x υ x β) 95x178x172 χλστ.

Βάρος Βασική μονάδα: 1,3 κιλά

Ηχείο: 1,5 κιλά

Συνδεσιμότητα Υποστηρίζει Bluetooth (SBC, AAC, LDAC) και NFC
Συμβατά αρχεία USB A – DSD, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, MP3, AAC, WMA

USB B – DSD, PCM

Τύπος θύρας USB A (μπροστά) USB B (πίσω)
Έξοδος ακουστικών Στερεοφωνικό μίνι βύσμα
Έξοδος μεγαφώνου Κοχλιωτού τύπου
Αξεσουάρ Τηλεχειριστήριο, μπαταρίες τηλεχειριστηρίου, τροφοδοτικό ρεύματος AC, καλώδιο ρεύματος AC, 2 καλώδια ηχείου, καλώδιο USB

Βάση, βάση ηχείου και ακίδα