…με στόχο τη θέση του φορητού σου. Το μυστικό στο Google PR event που τελείωσε. Χμμμμ…

pixel c

Από τις παρουσιάσεις-έκπληξη χθες. Αν και υπήρχαν φήμες εδώ και καιρό για ένα τέτοιο tablet, τελικά το είδαμε στο κλείσιμο του Σεπτέμβρη 2015. Η Google έριξε μια ‘πρώτη’ για την εταιρία, ένα μηχανάκι που ονομάζεται Pixel Convertible, το Pixel C.

pixel c 2

Η σειρά Pixel ακολουθεί τα Chromebooks και έχει στόχο πιο premium λύσεις ενώ τα φτιάχνει και πουλά η ίδια η εταιρία. Με high spec, high performance, high price στοιχεία, ενσωματώνει Android 6.0 Marshmallow και ΟΧΙ ChromeOS.

Τι δίνει;

Μιλάμε για 2560X1800 10.2αρα οθόνη με 308ppi, 500 nits φωτεινότητα, sRGB color gamut, Nvidia X1 SoC με Maxwell GPU, 3GB LPRDD4 RAM και 32GB ή 64GB χώρο. Ενσωματώνει USB Type C, είναι αλουμινένιο και μπορείς να συνδέσεις ένα αλουμινένιο πληκτρολόγιο που συνδέεται με το tablet όπως ένα Microsoft Surface/Apple iPad Pro και λειτουργεί με Bluetooth.

google_pixel_c

Σε αντίθεση δε με τα Microsoft Surface Pro και Apple iPad Pro που λογικά είναι οι ανταγωνιστές και έχουν υποστήριξη για stylus, το Pixel C για την ώρα δεν το δίνει και επιμένει σε μια πιο παραδοσιακή business λύση.

Πόσο;

pixel-c 00

Στα $499 (32GB) και $599 (64GB) με το δικό του πληκτρολόγιο στα $149 και διάθεση στα τέλη του έτους.