Από τις σειρές με τους περισσότερους σκληροπυρηνικούς φαν αλλά την πιο περίεργη εξέλιξη.

battlestar-galactica

Κι όμως, η Universal, η εταιρία πίσω από το Jurassic World και τις ταινίες Fast & Furious φαίνεται πως το αποφάσισε. Να ρίξει χρήμα για να ετοιμάσει την επιστροφή της sci-fi saga με το όνομα Battlestar Galactica που όλοι αγάπησαν. Η ώρα να δουν τα Star Wars και Star Trek ανταγωνισμό έφτασε κατά το Hollywood Reporter.

Η σειρά του 1978 είχε ένα μικρό reboot από το 2004 και μετά για 4 σεζόν, αλλά φαίνεται πως τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν. Το project ξεκινά ξανά με τη Universal να έχει στόχο να χτυπήσει τη Disney και τα Star Wars με το “The Force Awakens” να έχει σπάσει τα ρεκόρ το 2015 και τέσσερα sequels και spin-offs να αναμένονται μέχρι το 2020.

Όλα αυτά ενώ και η Paramount φέρνει το τρίτο εκ των rebootαρισμένων Star Trek, το “Star Trek Beyond” το καλοκαίρι ενώ μένουμε σε αναμονή και για τα επόμενα Avatar.

Η επιστροφή των Cylons είναι μάλλον γεγονός και η εταιρία που με τα Fast & Furious 7, Avengers: Age of Ultron, Minions και Jurassic World το 2015 σκούπισε τη μπάνκα, μάλλον δεν αστειεύεται.