Μια από τις πιο γνωστές εταιρίες στον κόσμο του ήχου. Η διάσημη και αγαπημένη Bowers & Wilkins ανήκει στη νέα γενιά των start up επιχειρήσεων.

bowers-wilkins-identity

Ή αλλιώς σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον deal η διάσημη εταιρία Υψηλής Ποιότητας ήχου με τους 1100 υπαλλήλους της ανήκει πλέον σε μια startup με την επωνυμία Eva Automation.

Μια εταιρία 40 ατόμων που κανείς δεν ξέρει. Τι συνέβη;

Ο Joe Atkins, CEO της Bowers & Wilkins σίγουρα άφησε εμβρόντητους τους υπαλλήλους του όταν ανακοίνωσε πως η εταιρία με ιστορία 50 ετών περνά στα χέρια ενός ανθρώπου που γνώρισε πριν ελάχιστο χρόνο με έδρα τη Silicon Valley.

Η εταιρία που δεν έχει ούτε δύο καλοκαίρια πίσω της ιδρύθηκε το 2014 από τον κο Gideon Yu πρώην στέλεχος οικονομικών της Facebook Inc., venture capitalist, συνιδιοκτήτη των San Francisco 49ers σήμερα.

bowers-wilkins-identity2

Μια εταιρία που στο site της λέει πως έχει στόχο να “making products that will change how people interact and think about the home.”

Η Eva έχει στόχο να μαζέψει $252 εκατομμύρια σε χρηματοδότηση και το βασικό ερώτημα είναι: γιατί η συμφωνία με τη Bowers & Wilkins; Η απάντηση είναι εκσυγχρονισμός.

Ενσωμάτωση σε high-end hardware εξελιγμένου software μέχρι τα μέσα του 2017. Για τους φανατικούς πελάτες της Bowers & Wilkins αυτά όλα σημαίνουν μια νέα συναρπαστική εποχή.