Russian Bomber

Είτε ρίχνουν εντυπωσιακά ‘δολώματα’ για να κρατάνε πάνω τους με θετικό τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας οι Ρώσοι, είτε θα αφήσουν μια γενιά μαχητικών αεροσκαφών για να κάνουν την υπέρβαση. Εδώ και λίγες οι μέρες ο λόγος για μια είδηση ιδιότυπη:

Τη δημιουργία ενός μαχητικού με υπερταχύτητα – hypersonic combat aircraft, 6ης γενιάς. Εκπρόσωπος της εταιρίας United Aircraft Corporation, ο κος Vladimir Mikhailov, αναφέρεται στην ανάπτυξη ενός τέτοιου αεροσκάφους που θα κάνει την πρώτη του πτήση ακόμη και το 2025. Στόχος είναι ένα μαχητικό με πολλές φορές την ταχύτητα του Ήχου, υψηλή ευελιξία και ένα νέο όπλο, ένα “electromagnetic cannon” που θα διαλύει τα ηλεκτρονικά μέσα του εχθρού.

1468485148_dvigatel

Οι τεχνολογίες – “Radio-electronic technologies,” είναι σε εξέλιξη με βάση συγκεκριμένο project για να ετοιμαστεί το “electromagnetic cannon” ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, μια επανδρωμένη και μια μη. Τα drones θα εκτελούν και επικίνδυνες αποστολές από το διάσημα μέχρι στο στόχο με όπλα ακόμη και μικροκυματικής τεχνολογίας. Στις πληροφορίες μιλάνε και για τον έτοιμο αντίστοιχο κινητήρα αλλά και για δοκιμές των οπλικών συστημάτων.