samsung galaxy-note-7

Η επιστροφή του Galaxy Note είναι και επίσημα γεγονός έστω και αν ανεπίσημα για το 7αρι μάθαμε τα πάντα. Τελικά λοιπόν ναι, το 6αρι δεν κατασκευάστηκε ποτέ. Και το flagship Note φέρει το 7, έστω και αν η μάχη με την Apple δεν θα παιχτεί στα νούμερα. Πάμε να το δούμε;

Η εταιρία περιγράφει το κινητό ως το πιο άνετο ‘μεγάλο’ κινητό. Κυρίαρχη η 5.7αρα Super AMOLED οθόνη και είναι ΜΙΑ οθόνη, κυρτή όπως στο S7 Edge. Διπλή κύρτωση και μπροστά και πίσω στο σασί. Η ανάλυση στα 2,560 x 1,440 που σημαίνει pixel density 518 pixels per inch. Τέλος η μάχη εδώ. Αν και είναι τεράστια, το σώμα παραμένει ‘ανεκτό’ στα 153.5 x 73.9 x 7.9mm.

Samsung-Galaxy-Unpacked-2016

Επεξεργαστής ο Samsung Exynos 8890 octacore όπως στο Galaxy S7 και -τύμπανα εδώ…., με 4GB RAM. Εσωτερικά ξεκινά από τα 64GB ενώ υπάρχει θύρα MicroSD όπου προσθέτεις έως και 256Gb. Υπάρχει μια τεράστια μπαταρία 3,500mAh όπως έχουμε, δάνειο από το S7 την 12MP.

Επιστροφή για το S Pen που είναι πλέον, όπως και το κινητό, αδιάβροχο (IP68). Ασφάλεια με το Iris Scanner και πολλά νέα ‘κόλπα’ στο software για να παίζεις επί μήνες. Ακόμη, 15Gb στο Cloud δώρο, νέο σύστημα ασφάλειας σε επίπεδο ‘τσιπ’, HDR εικόνα σε συνεργασία με την Amazon, πολλές νέες δυνατότητες για το S-Pen, αλλαγές προς το ‘απλούστερο’ στο UX της συσκευής.

Στις αγορές από το 3ο τριμήνο του Αυγούστου και ναι, τώρα να δούμε και την απάντηση της Apple.

Samsung-Galaxy-Note-7

Samsung-Galaxy-Note-7-Black-Onyx