iphone-6-plus-reachability

Με κύρια όπλα την ασύρματη φόρτιση – wireless charging σε high-end αλλά και low-end μοντέλα, το επόμενο iPhone σύμφωνα με την εταιρία ανάλυσης KGI θα σπάσει ρεκόρ. Μιλάμε για τα iPhones του 2017 και συγκεκριμένα τρια μοντέλα με την Apple να περιμένει άνοδο πωλήσεων χάρη σε ‘πρωτόγνωρη’ ζήτηση.

“Our rationale is as follows: (1) the OLED model may trigger replacement demand among high-end users given its completely all-new-design form factor and notably superior specs in comparison to the TFT-LCD models; and (2) the new 4.7” iPhone, featuring glass casing and wireless charging, looks well positioned to tap replacement demand at the entry level.”

Η εταιρία αναμένει 120-150 εκατομμύρια πωλήσεις στο 2ο μισό του 2017 και σπάσιμο του ρεκόρ των iPhone 6 αλλά ακι iPhone 6 Plus. Το premium OLED iPhone μοντέλο θα πείσει, λένε, τους αγοραστές να αλλάξουν μοντέλο ενώ το low-end 4.7αρι iPhone θα κάνει θόρυβο στα χαμηλά smartphone.

Η KGI μιλά για τα τρια μοντέλα του 2017, το ένα η μεγάλη αλλαγή (iPhone 8) και τα δύο αναβαθμίσεις των σημερινών 4.7αριων iPhone 7 και 5.5′ iPhone 7 Plus.

Η ανάλυση τονίζει το OLED iPhone που θα είναι στις 5.8′, την ασύρματη φόρτιση σε όλα και την active touchscreen περιοχή των 5.2’ως βασικά ατού για την οικογένεια του 2017.