Και όχι, δεν είναι σκούτεροειδές…

Το ιταλικό Piaggio Avanti II είναι ένα ιδιότυπο αεροσκάφος. Είναι ένα turboprop με πολύ διαφορετικό σχεδιασμό, ειδικό για VIP και άλλες χρήσεις.

evolution-bg

Μια νέα έκδοση του, η Avanti Evo λανσαρίστηκε στην έκθεση EBACE 2014 στη Γενεύη της Ελβετίας τον περασμένο Μάιο στις 20-22. Στημένο στην πλατφόρμα του Avanti P.180 έχει πολλές βελτιώσεις για να είναι περισσότερο ‘πράσινο’, αποδοτικό και φιλικό στη χρήση.

Φτάνει σε ταχύτητες 460 μίλια/ώρα. Νέα winglets και νέες πέντε πτερύγων Hartzell scimitar προπέλες δίνουν μεγαλύτερη εμβέλεια στα 1,980 μίλια.

“The new Avanti Evo represents excellence and provides everything business aviation requires to meet the increasing demands on time that prevail today,” λέει ο πρόεδρος της εταιρίας, κος Alberto Galassi και η Piaggio Aero Industries που πλέον ανήκει στην Mubadala Development Company στο Abu Dhabi έχει το πιο cool αεροσκάφος με έλικες στην αγορά.

11

????

Εσωτερικά είναι σχεδιασμένο με VIP θέσεις της εταιρίας πολυτελείας Poltrona Frau και για $7.4 γίνεται δικό σας τον Οκτώβρη.