Τι υπέροχα gadget είναι αυτά. Φέτος λοιπόν η Sony έχει επεκτείνει τη σειρά φωτογραφικών μηχανών – φακών με δυο νέα μοντέλα που συνδέονται με smartphone μέσω Wi-Fi.

sony-qx1-qx30

Τα μηχανάκια αυτά δε κάνουν κάτι που ακόμη μοιάζει με επανάσταση: μπορούν να προσαρτηθούν σε smartphone ή να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά για να βγάζετε selfies ή υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο*2 από οποιαδήποτε γωνία.

Η ILCE-QX1 διαθέτει τον ίδιο αισθητήρα εικόνων APS-C CMOS με τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές εναλλάξιμων φακών της Sony και μπορεί να βγάζει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με αποεστίαση και καθαρές νυχτερινές σκηνές με υψηλή ευαισθησία και χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, καθώς και πολλές ακόμα εκφράσεις χάρη στους εναλλάξιμους φακούς E-mount, βάσει του συστήματος α™ Mount, με τους οποίους είναι συμβατή.

Η DSC-QX30 διαθέτει τον ίδιο φακό Sony G Lens με οπτικό ζουμ 30x , το σύστημα Optical Steadyshot και τις λειτουργίες αυτόματης εστίασης, που διαθέτουν τα μοντέλα Cyber-shotTM της Sony, για να βγάζετε φωτογραφίες που δεν θα μπορούσε να καταφέρει η φωτογραφική μηχανή ενός smartphone, όπως μακρινά αντικείμενα, χωρίς θόλωμα.

Ταυτόχρονα και νέα χρώματα: η ήδη υπάρχουσα DSC-QX10 κυκλοφορεί συμπληρωματικά σε ροζ και χάλκινο χρώμα.

Μαζί… ταίρι και η εφαρμογή PlayMemories MobileTM της Sony έχει ενημερωθεί και προσφέρει βελτιωμένο χρόνο σύνδεσης και σταθερότητα μετά τη σύνδεση, και παράλληλα καλύτερη λειτουργικότητα και διεπαφή χρήστη για ευκολότερη λειτουργία.