Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media, consumer electronics

Εκρηκτική αύξηση της θέασης τηλεοπτικού προγράμματος μέσω Internet…

kdl-52nx800_bty7_eu_b-600

Οι τηλεθεατές έχουν τριπλασιάσει την θέαση τηλεοπτικού προγράμματος μέσω Internet από το 2006  και αυτό έχει ‘πληγώσει’ την παραδοσιακή τηλεθέαση σύμφωνα με την  Knowledge Networks που λέει πως αυτή η τάση επηρεάζει μια μεγάλη μερίδα θεατών στις ηλικίες 13-54. Η θέαση ολοκληρωμένων τηλεοπτικών προγραμμάτων με streaming ή κατεβασμένων έχει αυξηθεί από το 8% στο 22%.

Το ποσοστό δε έχει ανέβει ακόμη περισσότερο για τις ηλικίες 18-34 και έχει φτάσει το 30% από το 12% ενώ όσον αφορά την πιο πολύπλοκη επιλογή της σύνδεσης μιας τηλεόρασης σε ένα PCs για..τροφή, το 7% των τηλεθεατών στις ηλικίες 13 με 54 έχουν κατεβάσει και δει έτσι πρόγραμμα με το ποσοστό να πηγαίνει στο 11% για τις ηλικίες 18 με 34.

Όπως δε είπε ο κύριος David Tice, αντιπρόεδρος και group account director της Knowledge Networks: “Μεγάλοι αριθμοί ‘συνδεδεμένων τηλεοράσεων’  κάνουν μια τέτοια διαδικασία πιο εύκολη ενώ το γεγονός πως περισσότερο από το 1/3 των μοντέλων που βγαίνουν στην αγορά έχουν τέτοιες δυνατότητες με TV/Internet πακέτο σίγουρα βοηθά να “θολώνουν” τα όρια μεταξύ των τρόπων τηλεθέασης…

Related posts

Νέος Vimeo player – 50% ταχύτερος με χρήση HTML5…

gadgetfreak
10 years ago

Και η εταιρία AUO θα δείξει προϊόντα της ‘σούπερ τεχνολογίας’ OLED το 2012…

gadgetfreak
12 years ago

Sony FS700 HFR Setup + Shogun Inferno – Για βίντεο 4Κ/60P

gadgetfreak
7 years ago
Exit mobile version