Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Η βιομηχανία παιχνιδιού κάνει… δύσκολη τη ζωή του Χόλιγουντ!

Η δουλειά πάνω στο σενάριο της επερχόμενης ταινίας “Uncharted” ανεβάζει ταχύτητα μετά το λανσάρισμα του “Uncharted 2” που  “…ανέβασε τον πήχυ”, σύμφωνα με τον παραγωγό του φίλμ.

Σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουνίου 2010 του περιοδικού GamePro, ο παραγωγός Ari Arad εξέφρασε την… αγωνία και την πίεση που νιώθουν οι δημιουργοί του φιλμ για να κάνουν μια ταινία που θα ξεπερνά την παραγωγή της Naughty Dog που με το νέο παιχνίδι “έριξε το γάντι”  αφού έκανε το Among Thieves “… τέτοιο αριστούργημα.”

“Τώρα, όχι μόνο νιώθουμε τρομακτική πίεση να κάνουμε την ταινία, αλλά να καταφέρουμε να φτάσουμε το απίστευτα συναρπαστικό αποτέλεσμα του Uncharted 2, που πραγματικά ανέβασε τον πήχυ για τη σειρά,” είπε ο Arad. “Δεν θέλεις να ξεκινήσεις απλά τα γυρίσματα μιας ταινίας σαν αυτή εως ότου όλα είναι σωστά στημένα,” συμπλήρωσε.

Το σενάριο του “Uncharted” ετοιμάζουν οι  Thomas Dean Donnelly και Joshua Oppenheimer (ταινίες Sahara, A Sound of Thunder, Dylan Dog: Dead of Night). Σκηνοθέτης δεν έχει ακόμη μαθευτεί ποιός θα είναι, οι φήμες όμως μιλούν για τον David O. Russell.

Να θυμίσουμε πως το Uncharted 2 απλά σάρωσε στα ‘Οσκαρ των videogames…

Related posts

AMG GT R Vs 911 GT3 RS Vs BMW M4 GTS

gadgetfreak
9 years ago

Sony SRS-X9, BDV-N9200W, BDV-N7200W και BDV-NF7220 – ασύρματη και κινηματογραφική εμπειρία…

gadgetfreak
12 years ago

Νέες επιλογές για τη α7S II – S-Gamut3.Cine/S-Log3 και S-Gamut3/S-Log3 σε ταινία…

gadgetfreak
11 years ago
Exit mobile version