Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics, tablets / multimedia

Νέα ακουστικά από τη Sony ειδικά για iPod/iPhone

MDR-E10ip_blue-1200

Νέα ακουστικά από τη Sony ειδικά για iPod/iPhone με in-line ρυθμίσεις και ενσωματωμένο μικρόφωνο έχουμε στην αγορά με τα εξής… ατού:

• MDR-EX38iP, DR-V150iP, MDR-E10iP: τρία μοντέλα ακουστικών για το iPod και το iPhone, προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία ακρόασης
• In-line χειριστήριο δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της έντασης και των λειτουργιών αναπαραγωγής του iPod/iPhone με απλές κινήσεις των δαχτύλων
• Ενσωματωμένο μικρόφωνο επιτρέπει κλήσεις hands-free στο συνδεδεμένο iPhone

Τα νέα μοντέλα DR V150iP, MDR-E10iP και MDR-EX38iP φιλοδοξούν σύμφωνα με την εταιρία να προσφέρουν μια σημαντική αναβάθμιση στην ποιότητα του ήχου που ακούγαμε μέχρι τώρα από τα ακουστικά που συνόδευαν music player.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα διαθέτουν χειριστήριο επάνω στο καλώδιο σύνδεσης (in-line) κι έτσι έχουμε τις κύριες λειτουργίες του iPod ή του iPhone  ενώ κάνουμε τζόκινγκ, βρισκόμαστε στο δρόμο ή ξεκουραζόμαστε. Ένα μικρό και διακριτικό χειριστήριο διευκολύνει τη ρύθμιση της έντασης, τις λειτουργίες play/pause, την παράλειψη κομματιών (skip track) και ελέγχει τη μοναδική λειτουργία VoiceOver του iPod Shuffle.

Όλα αυτά συμπληρώνονται από ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο ως hands-free για την επικοινωνία με το iPhone συνδεδεμένο.

Όλα τα μοντέλα είναι συμβατά με τα: iPod Shuffle (3ης γενιάς), iPod Nano (4ης και 5ης γενιάς), iPod Classic 120GB / 160GB (2009), iPod Touch (2ης γενιάς) και iPhone 3GS.

MDR-EX38iP
Το μοντέλο MDR-EX38iP σε λευκό ή μαύρο χρώμα με σχεδίαση in-ear και μονάδες Νεοδυμίου των 9 mm. για πλούσια, βαθειά μπάσα. Τα τρία παρεχόμενα ζεύγη καλυμμάτων από υβριδική σιλικόνη είναι διαφορετικών μεγεθών για  άνετη εφαρμογή των ακουστικών στο αυτί του χρήστη.

DR-V150iP
Ειδικά σχεδιασμένα για DJs, τα DR-V150ip είναι ένα ζευγάρι ακουστικών διπλής χρήσης, τα οποία αποδίδουν διαυγή και επιβλητικό ήχο, όταν τα χρησιμοποιείτε για τη μίξη δυνατών κομματιών μουσικής για club. Η μονάδα φερρίτη των 30 mm. εγγυάται άφθονη ισχύ και βαθειά μπάσα. Υπάρχει ένα φαρδύ ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής για ξεκούραστη χρήση των ακουστικών ενώ τα περιστρεφόμενα ακουστικά επιτρέπουν τη χρήση της μιας μόνο μονάδας, όταν είστε πίσω από τα decks.

MDR-E10iP
Τα ακουστικά MDR-E10iP σε τέσσερα χρώματα  (Ροζ, Μωβ, Μπλε και Πράσινο) με μονάδα Νεοδυμίου των 13,5 mm και μαλακά μαξιλαράκια για τα αυτιά – κατασκευασμένα για να ταιριάζουν και σε μικρότερα αυτιά.

Τα νέα ακουστικά είναι ήδη στην αγορά…

Related posts

X12: ένα ακόμη smartphone για το 1ο τρίμηνο του ’11…

gadgetfreak
14 years ago

Το making of των Leica Edition Hermès…

gadgetfreak
12 years ago

Τα μυστικά των 2023 Sony ES AV Receivers

gadgetfreak
1 year ago
Exit mobile version