Gadgetfreak :: Not Just Tech
tablets / multimedia

Και η Motorola στα tablet… Θα είναι όμως consumer;

Να περιμένουν έναν αντίπαλο του iPad από την Motorola είπε ο αναλυτής της Rodman & Renshaw κος Ashok Kumar  πριν λίγα 24ωρα αναφερόμενος στη μεγάλη πίτα των slate. Σύμφωνα με το The Street το μηχάνημα θα έρθει ενδεχομένως τον επόμενο Νοέμβριο με 10-ιντσώς οθόνη αφής και λειτουργικό  το Android 3.0, γνωστό και ως Gingerbread OS, της Google.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Μάιο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Motorola κος Sanjay Jha επιβεβαίωσε πως η εταιρία “σκέφτεται για την βέλτιστη λύση” στον στίβο των tablets ως “εταιρικές συσκευές”, δίχως να μιλήσει συγκεκριμένα για προϊόντα που αναμένονται. Οι προδιαγραφές για την επερχόμενη συσκευή είναι άγνωστες αν και η εταιρία έχει έναν 1GHz OMAP3630 επεξεργαστή στο DROID X και το μελλοντικό DROID 2.

Φαίνεται πάντως πως διαμορφώνεται μια ‘τάση’ για οθόνη στις 10 ίντσες  στα tablets. Να δούμε που θα βρούνε όλοι οι… μνηστήρες οθόνες 🙂

Related posts

Φρεσκαρισμένο Nexus 7;

gadgetfreak
13 years ago

55 εκατομμύρια Android smartphones σε χέρια το 2010;

gadgetfreak
16 years ago

Έρευνα: οι περισσότεροι έχουν τα tablet σαν… παιχνίδια!

gadgetfreak
15 years ago
Exit mobile version