Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Το Gmail ξεκινά υπηρεσία Inbox με "Προτεραιότητα"…

Κάθε χρήστης Gmail θα λάβει το νέο χαρακτηριστικό μέσα περίπου στην επόμενη εβδομάδα.

Οι πιο πολλοί χρήστες email έχουν ένα βασικό πρόβλημα – να… πλοηγούνται άσκοπα μέσα σε τεράστιο όγκο άρχηστων email για να βρούνε τα σημαντικά μηνύματα που πραγματικά πρέπει να δούνε. Εαν χρησιμοποιείτε το Google Gmail το νέο χαρακτηριστικό που προστέθηκε υπόσχεται να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Η νέα προσθήκη ονομάζεται Priority Inbox, σήμερα είναι χαρακτηριστικό beta. Η Google λοιπόν θεωρεί πως καταφέρνει να ‘φιλτράρει’ καλά τα spam αλλά υπάρχει μια σειρά άλλων mail που η εταιρία… φιλικά ονομάζει “bacn”.

Το νέο Priority Inbox ανιχνεύει τα email καθώς φτάνουν στο Gmail και ‘μαρκάρει’ τα πιο σημαντικά με ποικιλία μεθόδων μαρκαρίσματος. Έτσι για παράδειγμα έχουμε τα email από ανθρώπους με τους οποίους ανταλλάσετε πολλά μηνύματα και των οποίων τα μηνύματα ανοίγετε πιο συχνά. Ταυτόχρονα όσο χρησιμοποιείται το Gmail τοόσο καλύτερο φιλτράρισμα θα γίνεται από Google.

Ο χρήστης μπορεί ακόμη να βοηθήσει το Gmail να μάθει τα μηνύματα που θα είναι πιο σημαντικά κάνοντας κλίκ σε ένα  “+” ή “-” κουμπί στην κορυφή του inbox για να δείξει πως το μήνυμα είναι σημαντικό ή όχι. Για να το ενεργοποιήσετε θα πρέπει να δείτε το “New! Priority Inbox” link πάνω δεξιά στο Gmail account ή το Priority Inbox tab στο Gmail Settings.

Related posts

Nvidia Geforce GTX 780

gadgetfreak
11 years ago

Raspberry Pi

gadgetfreak
11 years ago

Zaarly: σε ένα μήνα $1M εκατομμύριο σε δουλείες της… ανταλλακτικής οικονομίας!

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version