Gadgetfreak :: Not Just Tech
design / architecture, gaming / fun, men's world

Τι φοράει ο γιαπωνέζος; Μα μια hi tech στολή πυροσβέστη φυσικά…

Έχουμε ήδη δει τον επόμενης γενιάς εξοπλισμό ενός μέλους της Πυροσβεστικής, ώρα να δούμε και τη στολή!

Η τεχνολογία ανήκει στην Ιαπωνική Teijin, που σε συνεργασία με την εταιρία κατασκευής υλικών για καταπολέμηση πυρκαγιών Akao Co. Ltd., ανακοίνωσαν την ανάπτυξη μιας νέας στολής για να πυροσβεστικά σώματα ανά τον κόσμο.

Ελαφριά και αντοχής κατασκευασμένη από ίνες TRIPROTECH που έχουν σαν βάση το αραμίδιο, η νέα στολή της Τeijin αποτελείται από πολλαπλά στρώματα με ακόμη πιο έξυπνα… ονόματα νέων υλικών ως βάση κατασκευής: GBARRIERLIGHT, TECHWAVE και TECHNORA είναι μερικά από αυτά.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών των στρωμάτων δεν έχουν ανακοινωθεί ακριβώς βέβαια -λογικό, αλλά το resume είναι πως οι βελτιωμένες ίνες του Teijin δίνουν μια στολή που ζυγίζει μόλις 2.5 κιλά και είναι 60% πιο αποτελεσματική για να αποτραπούν εγκαύματα από προηγούμενα μοντέλα.

Αυτό θα πει τεχνολογία σε ‘υπηρεσία’…

Related posts

Raf Simons Leather: ένα κομψό πορτοφόλι για κάρτες…

gadgetfreak
15 years ago

Speedmaster Dark Side of the Moon

gadgetfreak
10 years ago

Killer is Dead – 4o trailer…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version