Gadgetfreak :: Not Just Tech
tech talk / science

Sony: Ιάπωνας ξανά στο τιμόνι;

Για τους φαν της εταιρίας που επί δεκαετίες ήταν το βασικό ‘όνομα’ στη λίστα των Χριστουγέννων, αυτό, πρέπει να παραδεχτούμε, είναι καλά νέα…

Σύμφωνα λοιπόν με άρθρο του Bloomberg, η Sony εξετάζει με βασική αιτία τη συνταξιοδότηση του σημερινού της CEO κου Sir Howard Stringer, αρκετούς υποψήφιους. Ένας από αυτούς που προδιαγράφονται για τη κορυφαία θέση στα consumer electronics στον κόσμο, είναι η σημερινός…. ‘mr PlayStation’ ο κος Kaz Hirai.

Οι πληροφορίες λοιπόν λένε πως ενώ ο Stringer, που πήρε τη δουλειά του προέδρου το 2009 (στη Sony από το 1997) θα κρατήσει τις θέσεις του ως Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος, φέρνει φρέσκο αίμα σε θέσεις βοηθών του. Έτσι, λένε οι πληροφορίες όσοι πάρουν τέτοιες θέσεις θα μπορούν να δείξουν αν έχουν ότι χρειάζεται για να λάβουν την… καρέκλα κορυφής όταν ο Stringer αποχωρίσει.

Δύο ονόματα ακούγονται από το Bloomberg ως κορυφαίοι υποψήφιοι για την προεδρία: οι Kazuo Hirai και Hiroshi Yoshioka. Ο Hirai, σαν αφεντικό του τμήματος Sony Networked Products & Service division, είναι γνωστός στους gamers για τη διεύθυνση του τμήματος PlayStation. Ο Yoshioka είναι υπεύθυνος για το τμήμα της Sony TV και κάμερες.

Κάτι κινείται στο Βασίλειο της Japanias…

Related posts

Αυτό το ρομπότ θα βγάζει νερό από τη Σελήνη…

gadgetfreak
11 years ago

Forme Fitness Mirror

gadgetfreak
4 years ago

PXW-X180 / PXW-X160 – η μαγεία της XDCAM 3CMOS βιντεοσκόπησης…

gadgetfreak
10 years ago
Exit mobile version