Gadgetfreak :: Not Just Tech
ecotech / electric, transport / concept

Μποτιλιάρισμα; μάθε να οδηγείς οικολογικά!

Την ανάπτυξη του προσομειωτή οδήγησης που ονομάζει Wide-Area Traffic simulator, ανακοίνωσε η Fujitsu. Είναι ένας προσομοιωτής που μπορεί να προσομειώνει πραγματικά κυκλοφοριακά ζητήματα και συμφόρηση σε εικονικές συνθήκες στο Τόκιο.

Ο σκοπός και αυτής της προσπάθειας είναι όχι να… απολαμβάνεις το κομφούζιο αλλά να βοηθούνται επαγγελματίες οδηγοί να εφαρμόζουν πιο εύκολα τις νομοθεσίες και τον ΚΟΚ αλλά και να υπολογίζουν τις επιπτώσεις που θα έχει κάθε αλλαγή.

Το σύστημα βοηθά επιπλέον κάθε οργάνωση να καταλάβει τα προβλήματα σε κανονικές συνθήκες και να αποτρέπονται τα λάθη στις ρυθμίσεις, όπως και τις επιπτώσεις των στους ρύπους. Με άλλα λόγια είναι προσομοιωτής για να μαθαίνει η… Τροχαία γιατί υπάρχει συχνά πρόβλημα κάπου!

Related posts

2019 Audi A6 Avant

gadgetfreak
8 years ago

Το νέο Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

gadgetfreak
3 years ago

Μια βόλτα στο εργοστάσιο της Koenigsegg με αυτό το άριστο φιλμ-ξεναγό…

gadgetfreak
15 years ago
Exit mobile version