Gadgetfreak :: Not Just Tech
tablets / multimedia, tech talk / science

Τα top 10 μουσικά βίντεο του VEVO για το 2010…

Το μουσικό βίντεο site Vevo έκανε μια σύνθεση των 10 βίντεο που είχαν τις περισσότερες θεάσεις για το 2010. Όπως ήταν φυσικό ο έφηβος σταρ της αμερικανικής pop σκηνής Justin Bieber είναι στην κορυφαία θέση με το τραγούδι του “Baby.”

Τα 10 βίντεο ήταν τα πιο δημοφιλή σε όλη την πλατφόρμα της εταιρίας που περιλαμβάνει το Vevo.com, τις mobile apps για τα iPhone, iPod touch και iPad, συνδεδεμένες συσκευές όπως Google TV και Boxee και συνεργάτες όπως AOL, BET, Last.fm και YouTube.

Ο κύριος Bieber είναι δύο φορές ακόμη στη λίστα με το “One Time” στο νούμερο πένε και το “Never Say Never” στην όγδοη θέση. Η Lady Gaga που παλεύει με τον κο Bieber για την πρώτη θέση του YouTube βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις είναι στη δεύτερη θέση με το “Bad Romance” ενώ το “Alejandro” είναι στην ένατη θέση.

Το τραγούδι των Eminem και Rihanna υποψηφιότητα για τα Grammy “Love The Way You Lie” είναι τέταρτο ενώ και οι δύο καλλιτέχνες με τα δικά τους βίντεο είναι στη τελική λίστα. Ο Usher και η Shakira είναι επίσης μέλη του… γκρουπ των νικητών για το 2010.

Εμείς – μας… επιτρέπετε έτσι; – διαλέξαμε τη Λατίνα…

Related posts

Η Sony στην Ε3 – PlayStation Plus και Cloud Gaming

gadgetfreak
11 years ago

Τι κάνει το Light Peak;

gadgetfreak
13 years ago

Queen’s Brian May Pays + NASA New Horizons

gadgetfreak
5 years ago
Exit mobile version