Gadgetfreak :: Not Just Tech
iOS World, mobile / smartphones, tablets / multimedia

Μια app βοηθά τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες…

Μια app που φιλοδοξεί να αποτελέσει βοήθημα για παιδιά με προβλήματα μάθησης για iPad και iPhone είναι ένα βήμα πριν το λανσάρισμα σήμερα.

Το VirtualVictor θα πρέπει να βοηθήσει τα παιδιά με την σπάνια ασθένεια Pitt Hopkins Syndrome αλλά και άλλα παρόμοια σύνδρομα που περιορίζουν την ανάπτυξη να επικοινωνήσουν με χρήση οπτικοακουστικών σημειώσεων. Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωτό και ηχητικά αποσπάσματα που μαζί θα βοηθούν τα παιδιά να επικοινωνούν πιο εύκολα και χωρίς γραφή και ανάγνωση.

Η δημιουργός της εφαρμογής κυρία Paul Pauca είπε στο AP πως ονόμασε την app με το όνομα του γιου της Victor που υποφέρει από Pitt Hopkins. Άλλα εκπαιδευτικά εργαλεία που είχε βρει είδε πως κοστίζουν $8,200 και δούλεψε με μαθητές στους οποίους διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Wake Forest για να αναπτύξει μια εναλλακτική μέθοδο.

Η app δουλεύει σε iPhone, τέταρτης γενιάς iPod και μελλοντικά iPad ενώ θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα με κόστος $10.

Related posts

Αγορά tablet – κυριαρχεί το iPad, τα Android Tablet ανεβαίνουν…

gadgetfreak
14 years ago

Η ώρα του τελευταίου μονομάχου: σήμερα κυκλοφορούν Win 7 κινητά στις ΗΠΑ. Η τελευταία ευκαιρία της Microsoft…

gadgetfreak
16 years ago

Amazon Kindle Fire – δεύτερο στην κούρσα των tablet του 2011;

gadgetfreak
15 years ago
Exit mobile version