Gadgetfreak :: Not Just Tech
exhibitions, tech talk / science

Preview έκθεση CES 2011: Πάνω από 500 υπολογιστές με τους νέους Intel…

Μια σειρά από τσιπ για τα οποία σας έχουμε μιλήσει θα δείξει στο κοινό ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μικροεπεξεργαστών στον πλανήτη…

Η νέα σειρά με την κωδική ονομασία Sandy Bridge που είναι μια δωδεκάδα από μοντέλα είναι η δεύτερη γενιά επεξεργαστών με την ονομασία ‘Core’. Τέσσερα είναι τσιπάκια Core i3, ενώ 12 θα είναι Core i5 chips και άλλα δώδεκα Core i7.

Τι θα δείξουν οι κατασκευαστές;

“Ήδη γνωρίζουμε για 500 μηχανήματα που έχουν βραβευτεί,” συμπεριλαμβανομένων notebooks και desktops, λέει ο εκπρόσωπος της εταιρίας μιλώντας για μηχανάκια που θα φέρουν νέο κύκλο αγορών PC ειδικά στις εταιρίες αφού υπάρχουν βελτιώσεις σε γραφικά, αυτονομία και ασύρματες δυνατότητες.

Να θυμίσουμε πως τα νέα Intel chips ‘στριμώχνουν’ επεξεργαστή γραφικών, κεντρικό έπεξεργαστή και ελεγκτή μνήμης σε έναs κύκλωμα (monolithic chip) κάτι που θα βοηθήσει όσους αγοράζουν πιο οικονομικούς, χωρίς επιπλέον κάρτα γραφικών, υπολογιστές.

Στην οικονομία η HP υπολογίζει 50% λιγότερη ‘σπατάλη’ ενέργειας αφού οι ultra-low voltage (ULV) εκδόσεις των νέων Intel είναι 22% μικρότεροι της προηγούμενης γενιάς και 30% ταχύτεροι…

Επιπλέον οι Core i7 2600K και Core i5 2500K θα μπορούν να ξεκλειδωθούν πλήρως και να πάνε σε overclock μέχρι και στα 5.7GHz με τις… επίσημες ‘ευλογίες’ της εταιρίας!

Related posts

Τι κάνει το νέο Canadair 515 της Viking

gadgetfreak
3 years ago

Η μάχη των browser: ο Chrome ετοιμάζεται να ‘καταπιεί΄ τον Firefox σε μερίδιο…

gadgetfreak
13 years ago

Microsoft “Phantom White” Special Edition

gadgetfreak
5 years ago
Exit mobile version