Gadgetfreak :: Not Just Tech
iOS World, tablets / multimedia

Τελευταία νέα από το… μέτωπο του iPad 2!

Μια φρέσκια… φουρνιά από πληροφορίες σήμερα για το επόμενο tablet της Apple, τώρα που στην Ελλάδα λέμε ‘καλώς όρισες’΄στην αρχική έκδοση!

Ο κύριος Ming-Chi Kuo της εταιρία αναλυτών Concord Securities αυτή τη φορά σε έγγραφο στους επενδυτές έδωσε συγκεντρωτικά πληροφορίες για το iPad 2 που περιλαμβάνουν και συμφωνία με τις αναλύσεις όσων έχουν κιτ ανάπτυξης προγραμμάτων για το iPad 2.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια οι πληροφορίες λένε πως το iPad 2 θα κρατήσει την ανάλυση οθόνης του iPad 1 στα 1024 x 768, αλλά θα έχει βελτιώσεις όπως πιο λεπτό πάνελ και αντι-ανακλαστική επίστρωση.

Όσο για τον επεξεργαστή είναι κοινός τόπος πλέον πως έχουμε διπύρηνο μοντέλο. Το επόμενο iPad θα διαθέτει έναν dual-core 1.2 GHz Cortex-A9. Η ονομασία όπως αναμένονταν είναι A5.

Όσο για τα γραφικά, το μηχανάκι θα διαθέτει έναν SGX543 επεξεργαστή, ενώ θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις: WiFi-only, GSM, και CDMA. Αυτό είναι συμβατό και με τις τρεις εκδόσεις ανάπτυξης που αναφέρονται μέχρι σήμερα στο SDK: K93, K94, και K95.

Related posts

Microsoft Surface tablet – τιμή, χαρακτηριστικά, πότε…

gadgetfreak
12 years ago

Η Sony αποκαλύπτει την πρώτη στον κόσμο 16.41 megapixel κάμερα για κινητά…

gadgetfreak
14 years ago

Το… μυστικό tablet της Dell με τον κωδικό “Looking Glass” αποκαλύπτεται για έγκριση στις ΗΠΑ…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version