Gadgetfreak :: Not Just Tech
cinemart / music / video

Battle: Los Angeles – ένα χορταστικό trailer…

Ένα νέο trailer έκανε την εμφάνιση τους για τον αγώνα του Super Bowl και την επερχόμενη ταινία Battle: Los Angeles shows που έχει σαν θέμα – έλα… “Independence Day” λέμε…- εισβολή εξωγήινων!

Είναι είναι μια σειρά από καταστροφικούς τυφώνες όπως στο “The Day After Tomorrow”, είτε η απειλή λάβας στο “Volcano”, η πόλη του Los Angeles σπάνια τα πάει καλά με τις καταστροφές… Ε, λοιπόν το “Battle: Los Angeles” δεν είναι εξαίρεση όπως θα δείτε στο trailer όπου εξωγήινοι επιχειρούν μια – γκχμμμμ…- αναδόμηση της Νότια Καλιφόρνια με σειρά εκρήξεων!

Η επερχόμενη ταινία επιστημονική φαντασίας/καταστροφής θα έχει τον διεθνή τίτλο “World Invasion: Battle Los Angeles”, και πρωταγωνιστεί ο πανταχού-παρόν φέτος Aaron Eckhart ως ο Πεζοναύτης Michael Nantz, που αποφασίζει με τη διμοιρία του να υπερασπίσει το Los Angeles και να σταματήσει την αποικιοκρατία των εξωγήινων.

Σκηνοθεσία Jonathan Liebesman (“The Killing Room”, “The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning”), με τους Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan και Michael Peña. Σε 3D και IMAX από τον ερχόμενο Μάρτιο…

Battle: Los Angeles

Related posts

Last Train To Christmas – Trailer

gadgetfreak
2 years ago

Holiday – The Surprise

gadgetfreak
4 years ago

Godzilla King Of The Monsters – All Clips + Trailer

gadgetfreak
6 years ago
Exit mobile version