Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

SC-HC55 & SC-HC05: iPod ηχεία, γενιά 2011…

Οι Ιάπωνες της Panasonic ρίχνουν τα iPod Ηχεία τους για το 2011 στην αγορά και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα SC-H35, SC-HC55 και SC-HC05. Μετά τα mid-range ηχεία SC-HC30 και SC-HC40 έχουμε μια φουρνιά που για άλλη μια φορά έχει αυτό το sleek Bang and Olufsen-οειδές σχέδιο.

Panasonic SC-H5577

Το SC-HC55 είναι το ‘μεγάλο αδέρφι’ της σειράς. Με CD player διαθέτει και Internet Radio λειτουργία – νέα μόδα 2011 μάλλον… – ενώ υπάρχει και vTuner iPod και iPhone App. Μπορείς να streamάρεις και μουσική ασύρματα σε συμβατή συσκευή όπως ένα iPhone, iPod ή iPad μέσω Bluetooth ενώ υπάρχει και λειτουργιά Bluetooth Remaster για να κερδίζεις ξανά την ποιότητα του ήχου που χάθηκε με την ασύρματη μετάδοση.Τοποθετείται σε τοίχο ενώ τα Dual Passive Radiator ηχεία μειώνουν τις αναδράσεις και την παραμόρφωση. Ισχύς στα 40 watt…

Panasonic SC-HC05 iPod και iPhone ηχείο

Το ψηφιακό ρολόι (Digital iPod Dock) είναι σε μια Push-to-open θύρα ανάμεσα στα δύο ηχεία ενώ το SC-HC05 έχει και έξυπνη hands-free λειτουργία για να κάνεις ή να λάβεις κλήση στο iPhone ενώ είναι docked μέσω των ηχείων. Και εδώ υπάρχει Bluetooth και Bluetooth Remastering τεχνολογία ενώ υπάρχει και Internet ραδιόφωνο. Τα δε ηχεία έχουν κώνους από σκληρό bamboo για μειωμένη παραμόρφωση και ‘μεγαλύτερο-από-το-μέγεθος’ του συστήματος ήχο.

Συμπαθητικά…

Related posts

Μήπως έχετε… 8 bit όραση;

gadgetfreak
13 years ago

a7S Vs GH4 Vs NX1 – μονομαχία 4k UltraHD!

gadgetfreak
9 years ago

Facebook app για Windows Phone – αναβάθμιση στο 2.3…

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version