Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Το Google Earth παρουσιάζει τον βασιλικό γάμο σε… 3D!

Η Google παρουσίασε μια ακόμη από αυτές τις τρελές ιδέες που έρχονται όταν τα στελέχη της βαριούνται στα meeting – και αναρωτιούνται πως να ξοδέψουν τα μετρητά τους! Με άλλα λόγια είναι η χρήση των εικόνων Google Earth 3D για να δούμε όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί το πως θα γίνει ο επερχόμενος βασιλικός γάμος!

Το Λονδίνο σε 3D λοιπόν, και οι τύποι του Google Earth με ένα βίντεο της διαδρομής με την οποία θα γίνει το… ιερό μυστήριο.

“Με τα να 3D δεδομένα για την πρόοδο της διαδρομής μπορείτε να ευχαριστηθείτε την εικόνα ‘από τα μάτια των γαλαζοαίματων’ για το πως θα είναι η διαδρομή και το τι θα βλέπουν οι William και Catherine,” είπε ο κύριος Phil Verney, υπεύθυνος του προγράμματος, με τη χρήση των Google Earth και Maps, σε ένα blog.”

“Αυτές οι 3D εικόνες δεν περιορίζονται μόνο στην βασιλική πομπή. Χιλιάδες κτίρια είναι διαθέσιμα ώστε άτομα από όλο τον κόσμο να μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά του Λονδίνου ψηφιακά,” προσθέτει.

Και δεν είναι μόνο κτίρια και δέντρα αλλά και συγκεκριμένα πράγματα. Οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν ετοιμάσει πέντε είδη δέντρων και κυριολεκτικά… φυτέψει περισσότερα από 12.000 δέντρα στα πάρκα St James, Green Park και Hyde Park.”

O βασιλικός γάμος του Πρίγκηπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντελτον είναι για τις 29 Απριλίου…

Related posts

CES 2014 – Hisense Android-powered 4K smart tvs…

gadgetfreak
10 years ago

Η ώρα του Company Of Heroes 2…

gadgetfreak
12 years ago

Sony και Hasselblad…

gadgetfreak
10 years ago
Exit mobile version