Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

600GB σε SSD: σε νέα σειρά της Intel…

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κυκλωμάτων στον κόσμο βγάζει διαρκώς και διαφορετικές, πιο μεγάλης χωρητικότητας σειράς σε SSD: 600 GΒ! – αχ, και να τα αγοράζαμε με καμία… 100 ευρώ 🙂

Με γεωμετρίες κατασκευής έως και 25 νανόμετρα κατασκευάζει πλέον η εταιρία τα ‘μηχανάκια’ της σε αυτή την κατηγορία προϊόντων… nanometers.

Αυτές οι γεωμετρίες είναι μια κίνηση παραπάνω από τους πιο φρέσκους Core i series επεξεργαστές όπως λέει το cnet που κατασκευάζονται με διαδικασίες στα 32 νανόμετρα. Τα τρίτης γενιάς μοντέλα SSD 320 Series της σειράς λοιπόν θα παραχθούν σε χωρητικότητες 40, 80, 120, 160, 300, αλλά και 600GB!

Και φυσικά είναι ταχύτερα… Με 39,500 input/output operations per second (IOPS) σε random ανάγνωση και 23,000 IOPS random εγγραφές στα drive με την υψηλότερη χωρητικότητα. Οι μέγιστες εγγραφής ταχύτητες sequential write είναι διπλάσιες από τα δεύτερης γενιάς SSD στα 220 megabytes-per-second (MB/s).

Στην ανάγνωση φτάνουμε στα 270 MB/s sequential αναγνώσεις. Τα νούμερα είναι σε ευθεία σύγκριση και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν τα δημοσιευμένα νούμερα της Samsung και “… βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες multitasking του χρήστη,” λέει η εταιρία.

Τα 320 series SSD έχουν και βελτιωμένη προστασία δεδομένων αλλά και διαχείριση απώλειας ενέργειας…

Related posts

Η Intel επιβεβαιώνει όλους τους επεξεργαστές Ivy Bridge..

gadgetfreak
12 years ago

CES 2021 – Νέο Acer Nitro Monitor για Gamers

gadgetfreak
3 years ago

Fametown: το νέο… παιχνίδι της Disney μέσω Facebook;

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version