Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Νέα designάτα Blu-ray 2.1 συστήματα home cinema: Sony’s rules…

Μια ολοκαίνουργια σειρά στον πιο… hot κατηγορία οικιακού κινηματογράφου φέρνει στο επόμενο διάστημα η Sony. Πιο πολλοί ‘έξυπνοι’- smart – players και μηχανάκια που δεν παίζουν απλά ταινίες…

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Tρία νέα 2.1 home cinema συστήματα
Το πρώτο φορητό Sony Blu-ray Disc Player
• Μια νέα top-of-the line Skype-ικανή σειρά από players

Νέα Blu-ray 2.1 home cinema συστήματα…

Ναι, θέλεις ένα ‘μεγάλο’, με φωτεινό και καθαρό ήχο σύστημα οικιακού κινηματογράφου ΑΛΛΑ… όχι πολλά ηχεία και καλώδια. Σε αυτό τον τομέα η… ‘σωτηρία’ φαίνεται να είναι τα 2.1 και εδώ έχουμε τα νέα 2.1 Blu-ray συστήματα που αλλάζουν φέτος και κωδικοποίηση για την Sony san..: είναι τα νέα BDV-EF200, BDV-L600 και BDV-L800.

Υπηρεσίες και… υπηρεσίες!

Απόλαυση streaming video απευθείας από το σύστημα BRAVIA Internet Video αλλά και ένα 2.1 home cinema που δίνει ήχο S-Force PRO 3D virtual surround. Και τέλος τα άσχημα καλώδια. Υπάρχει και η τεχνολογία Μείωσης Θορύβου IP Noise Reduction για πιο καθαρές εικόνες ακόμη και με περιεχόμενο από το internet.

Το ‘παρόν’ δίνουν δύο HDMI θύρες ενώ υπάρχει και iPod/iPhone. Φυσικά – για την εποχή μας, με ένα iPod touch, iPhone και Android smartphone μπορείς να χειριστείς τα μηχανήματα χάρη σε δωρεάν app.

Και τα BDV-L600 και τα BDV-L800 δίνουν την ελευθερία να μπει όπως χρειάζεται στον χώρο το σύστημα, οριζόντια ή κάθετα. Το δε BDV-L800 διαθέτει και wi-fi αλλά και ηχεία με 270-μοίρες διασπορά που χάρη σε ειδική σχεδίαση δίνουν καλύτερη ηχοκάλυψη του χώρου.

Κορυφαίο Full HD 3D: αυτή είναι η ναυαρχίδα το BDP-S780…

Την πιο ‘ζωντανή’ εικόνα από Blu-ray Disc Player, υπόσχεται το BDP-S780 με 2Dσε3D αναβάθμιση της εικόνας. Προηγμένη μείωση θορύβου με την τεχνολογία IP Content Noise Reduction Pro. Εδώ πλέον αυτές οι δυνατότητες είναι ΠΟΛΥ σημαντικές αφού τα μέτρια internet βίντεο που βλέπουμε συνέχεια κυριαρχούν. Υπάρχει και το καταπληκτικό ειδικό Super Bit Mapping της ίδιας της Sony για καθαρές εικόνες από Blu-ray, DVD ή web video.

To δε wi-fi-ικανό BDP-S780 μας δίνει και δωρεάν ήχο και βιντεοκλήσεις με Skype™: σε Full HD οθόνη. Ααα, και για σερφάρισμα ή λειτουργία του player με το smartphone, υπάρχει και δωρεάν Media Remote.

PS Εμάς μας εξιτάρουν τα super cool ηχεία που δείχνουν επιτέλους πως κάποιοι προσέχουν ΚΑΙ τον ήχο….

Related posts

Sony α6300 – European Prosumer Compact System Camera 2016-2017

gadgetfreak
8 years ago

Και official – οι τρείς νέες wonder Cyber-shot της Sony…

gadgetfreak
11 years ago

Sony SRS-X99 με βραβείο Red Dot

gadgetfreak
9 years ago
Exit mobile version