Gadgetfreak :: Not Just Tech
gaming / fun

Spider-Man: Edge of Time – πρώτο trailer και info…

Επιστροφή στον κόσμο του Spider-Man για την Beenox. Μια ένωση του “Amazing Spiderman” με τον Spiderman του 2099 Spidey ώστε να σωθεί η ζωή του Peter Parker.

Η Beenox, ο developer πίσω από το “Spider-Man: Shattered Dimensions”, επιστρέφει με τον κόσμο του “Spider-Man” και ένα νέο παιχνίδι που δεν είναι sequel του προηγούμενου παιχνιδιού ουσιαστικά. Το νέο Spider-Man είναι μια ξεχωριστή ιστορία με δύο διαφορετικούς playable Spiderman να λειτουργούν σε δύο διαστάσεις. Η πρώτη είναι ο κόσμος του Spidey με τον Amazing Spider-Man, ενώ η δεύτερη θα φέρει τους gamers στο εναλλακτικό μέλλον του 2099…

Οι δύο διαστάσεις διαθέτουν αυτό που η Beenox αποκαλεί σχέση “αιτίας και αποτελέσματος” όπου οι επιλογές που γίνονται σε οποιαδήποτε διάσταση αλλάζουν την άλλη. Για παράδειγμα αν ένα ρομπότ κατασκευαστεί στον κόσμο του Amazing Spider-Man αλλά ο αραχνάνθρωπος μας το καταστρέψει, το ίδιο ρομπότ δεν θα υπάρχει για να δημιουργεί προβλήματα στον κόσμο του 2099 και τον έτερο Spiderman..

Η όλη εξέλιξη δεν είναι κάτι νέο για το σύμπαν της Marvel όπου διαφορετικές πραγματικότητες υπάρχουν για να αποκτούν νέους ρόλους σε άλλες πραγματικότητες χαρακτήρες. Σε αυτή τη νέα εκδοχή ο Amazing Spider-Man συμμαχεί με τον 2099 Spider-Man για να αποτρέψει έναν επιστήμονα από το 2099 από το να σκοτώσει τον Peter Parker.

Είναι η δεύτερη ενσάρκωση του Spidey από την Beenox, αλλά το πρώτο παιχνίδι μετά την απόφαση της Marvel να δώσει αποκλειστικά δικαιώματα στην εταιρία να ετοιμάζει Spider-Man παίγνια…

Δείτε το trailer κάτω ενώ το Spider-Man: Edge of Time θα βγει στα τέλη της χρονιά για PC, Nintedo DS και 3DS, PS3, Xbox 360, Wii.

Related posts

PS4 – πιο φτηνό από το Xbox One κατά $200 στο Μεξικό…

gadgetfreak
11 years ago

Έτοιμες οι αναβαθμίσεις του GT5…

gadgetfreak
13 years ago

The Elder Scrolls Online – PlayStation 4 Pro

gadgetfreak
8 years ago
Exit mobile version