Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics, gaming / fun

Sony: αναβάθμιση για το PS3 Move starter pack..

Νέα έκδοση για το δημοφιλές χειριστήριο gaming της Sony. Η ιαπωνική εταιρία αποφάσισε να ‘αποχαιρετήσει’ τα φυσικά media για το χειριστήριο και να προχωρήσει σε downloads για κάθε πρόγραμμα του PS3 Move…

Το νέο PlayStation Move Starter Pack δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο λοιπόν σε καταναλωτές με ένα demo δίσκο μέσα στο κουτί αλλά η Sony θα προσφέρει στους gamers δωρεάν περιεχόμενο για ‘κατέβασμα’ μέσω του PlayStation Network (PSN).

Αν και μόλις σήμερα μιλούμε για την επίμονη ‘κυριαρχία’ στην αγορά του βίντεο των οπτικών μέσων, στον τομέα του gaming τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η Sony αντιλήφθηκε πως η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών PS3 κατεβάζουν τακτικά demos και παιχνίδια αλλά και άλλο περιεχόμενο μέσω του PSN και άρα, η πλειοψηφία των φυσικών δίσκων που αυτή τη στιγμή πωλούνται με περιφερειακά του PlayStation όπως το Move είναι ουσιαστικά άχρηστα.

Το νέο Move Starter Pack SKU δεν θα δίνει τα παιχνίδια με δίσκο καθώς, όπως σημειώνει η Sony οι αλλαγές περιεχομένου γίνονται στο site πιο τακτικά και σε πιο σταθερή βάση μέσω PSN.

Όλα στο διαδίκτυο – στο gaming τουλάχιστον…

Related posts

SOMA – Launch Trailer

gadgetfreak
9 years ago

Επίσημα σχέδια του iPhone 6;

gadgetfreak
10 years ago

Driveclub Goshodaira Track Gameplay Video

gadgetfreak
9 years ago
Exit mobile version