Gadgetfreak :: Not Just Tech
tablets / multimedia

HTC Puccini: και μια νέα φήμη…

Χωρίς να το πετάμε στον… Καιάδα, το ΗTC Flyer, είναι μια ‘πρώτη προσπάθεια’ από την HTC στην αγορά των tablet…

Και βέβαια παρά το “και εγώ, και εγώ!” του χαρακτήρα της προσπάθειας, με κόστος στα $499 στις περισσότερες αγορές το να ακούς για ένα τρίτο tablet από την Ταϊβανέζικη εταιρία είναι σίγουρα γεγονός σημαντικό…

Μιλάμε για το HTC Puccini, που θα έρθει μετά το επόμενο tablet των Ταϊβανέζων, το επίσης φημολογούμενο HTC Verdi. Προφανώς και τα δύο έχουν ονόματα από διάσημους Ιταλούς σχεδιαστές και εμείς ελπίζουμε να έχουν και τον ανάλογο σχεδιασμό. Και τα δύο θα είναι μοντέλα στις 10″ και θα έχουν λειτουργικό Google Android 3.0 Honeycomb ενώ το HTC Puccini αναφέρεται πως είναι και συμβατό με το επερχόμενο 4ης γενιάς δίκτυο που στην Αμερική θα έχει η AT&T, την τεχνολογία 4G LTE. Επίσης θα υπάρχει κάμερα μπροστά για κλήσεις με βίντεο.

Πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως αυτά τα 4ης γενιάς δίκτυα δεν θα είναι έτοιμα μέχρι του χρόνου ενώ το HTC Puccini θα είναι στην αγορά στα τέλη του ερχόμενου καλοκαιριού. Το δε μηχανάκι θα έχει και το χαρακτηριστικό HTC Scribe με input με χρήση πένας ενώ αναμένουμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Related posts

Κοινός φορτιστής για την ΕΕ

gadgetfreak
3 years ago

Facebook για BlackBerry 2.0 – λανσαρίστηκε…

gadgetfreak
13 years ago

Ο browser επαυξημένης πραγματικότητας Junaio χρησιμοποιείται για να “μπλοκάρει” διαφημιστικές ταμπέλες στη Νέα Υόρκη…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version