Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Στο Μιλάνο ένα… κατάστημα του δρόμου πουλά ρούχα σχεδιαστών με το κιλό!

Τα καταστήματα που στήνονται και ξεστήνονται εύκολα (pop-up stores) μποούν να εξυπηρετήσουν πολλούς σκοπούς…

Από το λανσάρισμα ενός καινούργιου προϊόντος μέχρι μια παροχή υπηρεσίων – το παρακάτω εικονιζόμενο κινητό… espressoμαγαζάκι είναι από τα αγαπημένα μας.

Κάτι που δεν είχαμε δει όμως είναι αλήθεια μέχρι σήμερα είναι ένα κατάστημα που να πουλά παλαιότερης γενιάς αγαθά από πολύ γνωστές στον χώρο της μόδας εταιρίες.

Αυτό το έχει σκεφτεί το Kilo Fashion ένα νέο φορητό κατάστημα στο Μιλάνο που πωλεί ρούχα σχεδιαστών και αξεσουάρ με το… κιλό! Κυριολεκτικά…

Το σκέφτηκε η εταιρία μόδας Lilla, και το Kilo Fashion άνοιξε αργά τον Μάρτιο ενώ θα παραμείνει στο ίδιο σημείο μέχρι τον Ιούλιο όπως λέει  Milano Today.

Πως λειτουργεί; οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν τα αντικείμενα τους και να πάνε στο ταμείο. Εκεί τα αντικείμενα ζυγίζονται και πληρώνεις. Υπάρχουν τρεις τιμές για το κιλό: υψηλής, μέσης και χαμηλής αξίας προϊόντα.

Ταυτόχρονα ο ανώτερος αριθμός είναι 10 αντικείμενα ανά άτομο. Τα καταστήματα που περιπλανώνται έχουν το δέλεαρ της ύπαρξης τους για μικρό χρονικό διάστημα σε ένα σημείο. Αν βάλετε στη ζυγαριά και τα desigάτα ρούχα και το… ζύγισμα είναι έξυπνο για άτομα που αναζητούν την ευκαιρία.

 

Related posts

Lotus teaser για το Σαλόνι της Φρανκφούρτης…

gadgetfreak
13 years ago

Gran Turismo Sport PS4 – Patch 1.13

gadgetfreak
6 years ago

20 εκατομμύρια οθόνες AMOLED το 2018…

gadgetfreak
10 years ago
Exit mobile version