Gadgetfreak :: Not Just Tech
tablets / multimedia, tech talk / science

Nielsen: αποκαλύπτει τις συνήθειες σε χρήση tablet και e-reader…

Μια ‘φρέσκια’ έρευνα της Nielsen αποκαλύπτει ενδιαφέροντα πράγματα για τις συνήθειες όσων χρησιμοποιούν tablet, e-readers και smartphone.

Μια νέα μελέτη της Nielsen Company αποκαλύπτει πως χρησιμοποιούν οι καταναλωτές τις νέες αυτές συσκευές και είναι μια σχετικά σημαντική σε δείγμα έρευνα με 12.000 ιδιοκτήτες συσκευών, και το 68% των ιδιοκτητών smartphone να έχουν χρησιμοποιήσει τη συσκευή την ώρα που βλέπουν τηλεόραση, ποσοστό που πάει στο 70% για τους ιδιοκτήτες tablet,

Από όσους έχουν e-reader, μόνο το 35 παραδέχονται πως χρησιμοποιούν την τηλεόραση με την TV ανοιχτή κάτι που είναι φυσικά λογικό: άλλο να διαβάζεις μπροστά στην tv και άλλο να τσεκάρεις Twitter ή να σερφάρεις

Από εκείνους που χρησιμοποιούν την συσκευή στο κρεβάτι (…)( το 61% όσων έχουν e-reader και το 57% όσων έχουν tablet λένε πως χρησιμοποιούν το gadget τους πριν σβήσουν τα φώτα. Μόνο το 51% των χρηστών smartphone λένε το ίδιο.

Οι ιδιοκτήτες tablet δαπανούν το 1/3 των ωρών χρήσης ενώ βλέπουν τηλεόραση ενώ το 21% της χρήσης γίνεται στο κρεβάτι.

Πληροφορίες που σίγουρα θα είναι χρήσιμες για τις εταιρίες αφού: τα e-readers ουσιαστικά χρησιμοποιούνται σαν βιβλία ή περιοδικά ενώ τα tablets δεν χρησιμοποιούνται για δουλειά αλλά για τυχαία χρήση.

Όλα αυτά σημαίνουν πως στη “μετά-PC εποχή” το PC έχει τι θέση του: στο γραφείο…

Related posts

2018 iPad Pro

gadgetfreak
6 years ago

Νέα ARM chip για smart TVs;

gadgetfreak
11 years ago

iOptik – ο διπλής εστίασης φακός επαφής πάει στο Πεντάγωνο…

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version