Gadgetfreak :: Not Just Tech
comicmania / books, tech talk / science

DC Comics: την ίδια ημέρα ψηφιακή έκδοση και στο… χαρτί!

Από την 31 Αυγούστου όλα τα τεύχη των τίτλων του DC Comics 52 Universe θα αλλάξουν αριθμούς και από το νούμερο ένα θα έχουμε ένα “reboot” για όλο το DC σύμπαν. Ταυτόχρονα θα έχουμε και ένα ταυτόχρονο ψηφιακό λανσάρισμα για τους επόμενους τίτλους της εταιρίας.

Ο τίτλοι των DC θα είναι από εκείνη τη στιγμή διαθέσιμοι για ‘κατέβασμα’ την ίδια ημέρα με την έκδοση στο χαρτί ενώ θα ξεκινήσει ένα επανασχεδιασμένο Justice League #1.

Η DC είναι έτσι η πρώτη από τις δύο μεγάλες εταιρίες έκδοσης κόμικ που μετακινούνται σε ταυτόχρονο λανσάρισμα σε χαρτί και τον ψηφιακό κόσμο.

Ο συν-εκδότης της DC Comics Jim Lee έχει δε σχεδιάσει εκ νέου περισσότερα από 50 κουστούμια σε πολλούς υπερήρωες και το αποτέλεσμα είναι η νέα σειρά που – τα Flashpoint mini-series. Έτσι θα αλλάξει όλη η σειρά – ένα “universe reboot” όπως το λένε οι υπεύθυνοι.

Η ιστορία έχει σαν επίκεντρο τον Barry Allen, τον γνωστό ως Flash, που ξυπνά σε ένα εναλλακτικό χρόνο και πολλά στοιχεία τις ιστορίας των τελευταίων 40 ετών του ‘κανονικού’ κόσμου δεν έχουν λάβει χώρα…

Ο Bruce Wayne δεν είναι ο Batman αλλά ο πατέρας του Thomas — ο Bruce και η μητέρα του πέθαναν στα χέρια του από έναν εγκληματία.

Ο Superman κρατείται από την κυβέρνηση και οι Aquaman και Wonder Woman με τους στρατούς τους είναι σε πόλεμο. Ακόμη και η γυναίκα του Barry, η Iris Allen υπάρχει και ζει αλλά σε σχέση με άλλον.

Η DC και άλλοι εκδότες χρησιμοποιούν το τρικ “new first issue”, όλα γίνονται reboot και το ερώτημα μόνο είναι τι θα πουν οι παλιοί συλλέκτες.

Το online blog της εταιρίας, το The Source, θα έχουμε σταδιακά περισσότερες πληροφορίες ενώ apps όπως το Comixology θα δίνουν αγορές ταυτόχρονα από την 31η Αυγούστου.

Το πρώτο τεύχος του Flashpoint κυκλοφορεί σήμερα, 1η Ιουνίου.

Related posts

Επίπεδες τηλεοράσεις 2011: η ανάπτυξη θα μειωθεί κατά 50% το 2011…

gadgetfreak
13 years ago

Motorola Xyboard – το λανσάρει στη Verizon στο USA…

gadgetfreak
12 years ago

Εύκαμπτες έγχρωμες οθόνες…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version