Gadgetfreak :: Not Just Tech
futuristas / iDea, tech talk / science

Το πρώτο… πάρκο σε αεροδρόμιο ανοίγει στο Amsterdam…

Έχουμε δει πολλές καινοτομίες στην… αναμονή πριν την πτήση. Στην Ταϊβάν έχουν δημιουργήσει μια βιβλιοθήκη ebook στο Διεθνές αεροδρόμιο της Taoyuan ενώ στις Κάτω Χώρες και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Schiphol στο Amsterdam έχουμε το πρώτο πάρκο μέσα σε τερματικό σταθμό!

Το πάρκο αποτελείται από έναν μεγάλο εσωτερικό χώρο και μια εξωτερική περιοχή όταν ο καιρός είναι καλός. Η εσωτερική περιοχή του πάρκου έχει σχεδιαστεί για να αναπαριστά την εξωτερική με πεταλούδες να προβάλονται στους τοίχους και ήχους από κουδούνια ποδηλάτου, ζώα και φωνές παιδιών να γεμίζουν τον αέρα..

Γύρω ένα δέντρο 130, επαπειλούμενης ποικιλίας, ένας αριθμός από ξαπλώστρες και καρέκλες για να ξεκουραστεί κανείς ενώ και ένα Park Café, προσφέρει φρέσκους χυμούς, οργανικό καφέ και σάντουιτς.

Γύρω από το πάρκο υπάρχουν σημεία για φόρτιση ηλεκτρονικών μηχανημάτων όπως laptop και η επιλογή της φόρτισης των κινητών με ποδήλατα στα οποία κάνεις πεντάλ. Για να γίνει ακόμη ecoευαίσθητο το προφίλ της περιοχής χρησιμοποιεί μόνο φωτισμό LED όπου είναι δυνατό και φυσικό φως μέσω καλωδίων οπτικών ινών.

Ωραία ιδέα…

Related posts

Η DARPA εξοπλίζει με laser…

gadgetfreak
11 years ago

Το Futuristic Apple Park είναι έτοιμο

gadgetfreak
7 years ago

Μήπως με τα 8TB M.2 SSD πέθαναν οι σκληροί δίσκοι;

gadgetfreak
4 years ago
Exit mobile version