Gadgetfreak :: Not Just Tech
cinemart / music / video, gaming / fun

Paramount: θα δοκιμάσει υβριδικούς PS3 τίτλους…

Παιχνίδι και ταινία σε ένα Blu-ray δισκάκι…

Να και κάτι καινούργιο που δεν το περιμέναμε…

Η Paramount σε συνεργασία με την 505 Games θα δοκιμάσει ένα νέο concept για το PlayStation 3 που έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ‘περάσει’ στην αγορά. Η ιδέα αφορά έναν υβριδικό δίσκο Blu-ray για το PlayStation 3 που θα περιέχει μια ταινία και ένα παιχνίδι σε ένα δισκάκι. Κατ’αρχάς οι δύο πρώτοι τίτλοι θα είναι το “Days of Thunder NASCAR Edition” και το “Top Gun Wingman Edition”. Στο πακέτο θα συμπεριλαμβάνεται ένας υβριδικός δίσκος Blu-ray με τους δύο τίτλους μαζί ενώ θα υπάρχει και πακέτο με την παιχνιδομηχανή PlayStation 3 που θα έχει αναπτυχθεί από την 505 Games για είναι θεματικά ‘ταίρι’ των τίτλων.

Όπως… μαντέψατε θα οδηγείτε ένα αυτοκίνητο τύπου stock car στο παιχνίδι “Days of Thunder” και θα πετάτε ένα μαχητικό στο “Top Gun”. Τα “Days of Thunder NASCAR Edition” και “Top Gun Wingman Edition”¨θα φτάσουν στις 7 Ιουνίου και θα κοστίζουν $30 δολάρια το καθένα. Όπως φαίνεται αρχικά, αυτά τα Blu-ray δισκάκια θα είναι συμβατά μόνο με το PlayStation 3.

Εδώ είναι και το ‘μείον’ αφού το καλύτερο θα ήταν να μπορεί την ταινία από το πακέτο να τη διαβάσει και κοινό BD player. Και πάλι βέβαια η κίνηση έχει το ενδιαφέρον της…

Related posts

6 Underground Starring Ryan Reynolds

gadgetfreak
5 years ago

Star Wars Episode VII – το 2014 στη Βρετανία…

gadgetfreak
11 years ago

Βάλτε ακουστικά και ανοίξτε ένταση! Απίστευτη Tronικό videoart…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version