Gadgetfreak :: Not Just Tech
gadgets / stuff

Soundfreaq: ανακοίνωση για τα ηχεία Sound Step…

Η Soundfreaq έχει λανσάρει δύο εκδόσεις του ηχείου/βάση της Sound Step speaker που έχουν ενδιαφέρον. Η μια είναι ένα μηχάνημα μόνο για παροχή ρεύματος και η άλλη έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί μέχρι και έξι ώρες ανάμεσα στις φορτίσεις.

Και οι δύο ενσωματώνουν στο σύστημα σύνδεσης με τα 30-pin της Apple για docking και φόρτιση iPhones, iPods και iPads, αλλά και USB σημεία φόρτισης που παρέχουν έως και 2.5V για Android, Blackberry και άλλες A2DP Bluetooth-enabled φορητές συσκευές και τηλέφωνα όπως και tablet, laptop και netbook.

Στους χρήστες δίνεται και η επιλογή να έχουν τις συσκευές τους φορητές με streaming δυνατότητες μέσω Bluetooth και σε απόσταση έως και 10 μέτρα.

Τα Sound Step και Sound Step Recharge υπόσχονται πλούσιο ήχο και την πλατφόρμα Sound Platform Bluetooth στο ηχείο. Έχουν δύο drivers δύο ιντσών και ένα sub στις 3 ίντσες αλλά και τον επεξεργαστή UQ3 spatial sound enhancement processor.

Υπάρχει και FM tuner μέσω ενός app interface και δωρεάν Soundfreaq app για συσκευές Apple που μετατρέπουν το iDevice σε τηλεχειριστήριο. Line-in jack είσοδοι και composite video out δίνουν ακόμη το παρόν…

Το Sound Step είναι στα US$139,ενώ το Sound Step Recharge στα US$159.


Related posts

Epson OmniLink TM-m30II-h

gadgetfreak
4 years ago

HYT H2

gadgetfreak
11 years ago

JBL Bar 2.1

gadgetfreak
4 years ago
Exit mobile version