Gadgetfreak :: Not Just Tech
cinemart / music / video, comicmania / books

Η πρώτη εικόνα από τους “Avengers”…

Ένα νέο teaser δίνει μια ιδέα από το τέλος του Captain America και στα post-credits ένα trailer των Avengers…


Μια πραγματικά πρωτότυπη κίνηση των  Marvel Studios που μας δίνει ένα  teaser 48 δευτερολέπτων στην τελική σκηνή του Captain America: The First Avenger, αλλά και ένα teaser στα  post-credits της ταινίας των The Avengers.

Τα νέα πλάνα έκαναν το ντεμπούτο τους στο Yahoo Movies, και προφανώς έχουν σαν στόχο να… ξαναρίξεις μια ματιά στο Captain America στους κινηματογράφους.

Τα νέα κλίπ δεν δίνουν το Captain America finale ή όλο το Avengers teaser, αλλά μπορούν και προσφέρουν μια καλή εικόνα του πως η πρώτη ταινία οδηγεί στη δεύτερη. Οι Avengers και το κλιπ τους στην ουσία είναι ένα teaser μέσα στο… teaser, αλλά υπάρχει μια εικόνα του πως οι βασικοί παίκτες κινούνται στην υπερηρωική ομάδα του σύμπαντος της  Marvel ενώ έχουμε και ένα κλιπ του Τony Stark (Robert Downey Jr.) να αστειεύεται με τον Thor (Chris Hemsworth) για το “καλό του χτύπημα.”

Τα πλάνα των Avengers δείχνουν και τα ανασχεδιασμένα κουστούμια και για τον Thor και για τον Captain America και ένα καλό εσωτερικό αστείο με τον Tony Stark να φορά ένα  Black Sabbath t-shirt (το τραγούδι “Iron Man” του συγκροτήματος samplαρήστικε έντονα στην πρώτη ταινία Iron Man).

Καλό και αναπάντεχο!

Related posts

R.I.P.D. Trailer

gadgetfreak
11 years ago

Βραστό νερό, ένα νεροπίστολο και -41 βαθμοί Κελσίου…

gadgetfreak
10 years ago

The Beanie Bubble – Official Trailer

gadgetfreak
10 months ago
Exit mobile version