Gadgetfreak :: Not Just Tech
futuristas / iDea, transport / concept

Τα αυτοκίνητα τέλος…

… τέλος και τα προβλήματα.

Στη σχεδίαση αυτής της ιδέας, ο σχεδιαστής Robert Hagenstrom φαντάστηκε έναν κόσμο που δεν είχε κανένα δημιούργημα του κόσμου του αυτοκινήτου. Ένα αστικό περιβάλλον με μεταφορά και το πως θα ήταν χωρίς τα αυτοκίνητα. Το Urban Flower έχει σαν στόχο ασφάλεια, άνεση και δημιουργία.

Λωρίδες, φανάρια και διαβάσεις ζέμπρας, και ένα αυτοκίνητο που θα έχει αντικαταστατεί από μικρούς, τροφοδοτούμενους από τον ήλιο σταθμούς, αλλά και προσωπικά οχήματα που θα είναι διαθέσιμα με μια πιστωτική κάρτα.

Το προσωπικό αυτό όχημα θα κινείται στους δρόμους όπως ένα άτομο σε ένα πεζοδρόμιο γεμάτο κόσμο. Θα έχει ‘το νου του’ σε αντικείμενα γύρω και θα είναι σε επικοινωνία με άλλα οχήματα επιλέγοντας μοναδικές διαδρομές κάθε φορά.

Related posts

Συνεργασία BMC και Red Bull F1 για το Speedmachine υπερποδήλατο

gadgetfreak
4 years ago

Forza Motorsport 5 + McLaren MP4-12C

gadgetfreak
12 years ago

Driven Series – Ken Block EP 1

gadgetfreak
9 years ago
Exit mobile version