Gadgetfreak :: Not Just Tech
cinemart / music / video, comicmania / books

Marvel Films: ο Doctor Strange στις οθόνες;

Είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος χαρακτήρας της Marvel που θα κάνει την εμφάνιση του στη μεγάλη οθόνη…

Είναι από τους αγαπημένους του δημιουργού τόσων ηρώων, Stan Lee, και έχει μια ιστορία μεγάλη αφού δημιουργήθηκε το 1963. Ένα σχετικά γνωστό όνομα για αρκετές γενιές αν και ο μέσος σινεφίλ δεν υπάρχει και μεγάλη περίπτωση να τον ξέρει όπως π.χ τον Spider-Man.

Για όσους δεν τον έχουν ακούσει ξανά λοιπόν, ο Doctor Strange είναι στην ουσία ένας γιατρός που ονομάζεται Stephen Strange. Ο Strange ήταν κάποτε διάσημος νευροχειρουργός αλλά ταυτόχρονα αλαζόνας και άπληστος.

Όταν ένα ατύχημα θα τραυματίσει τα χέρια του και δεν μπορεί να εγχειρήσει ξανά, θα ταξιδέψει στον κόσμο για μια γιατρειά.

Στα Ιμαλάια θα ανακαλύψει τον Αncient One, ένα ον με μεγάλες δυνάμεις που αρνείται να τον βοηθήσει καθώς ο Strange είναι κακός χαρακτήρας.

Όταν ο Strange όμως θα σώσει αδιαφορώντας για τον εαυτό του τον Ancient One θα εκπαιδευτεί σε μαγικές ικανότητες. Με αυτές θα δώσει μεγάλες μάχες…

Κάπως έτσι η Marvel θα βρεθεί να εκμεταλλεύεται πιο ‘διαφορετικούς’ ήρωες όπως ο Doctor Strange και σύμφωνα με το Twitch, έχει παραδοθεί ήδη ένα σενάριο και η Μarvel είναι ικανοποιημένη αρκετά.

Μια σύντομη λίστα με σκηνοθέτες έχει ετοιμαστεί και η σκέψη είναι για το 2013…

Related posts

Amazing in Motion

gadgetfreak
10 years ago

DC – The World Needs Heroes

gadgetfreak
2 years ago

Justice League – Official ‘Jim Gordon’ Trailer #2

gadgetfreak
7 years ago
Exit mobile version