Gadgetfreak :: Not Just Tech
transport / concept

Fiat 500 by Gucci…

Το ‘μικρό’ Fiat 500 έχει λάβει πινελιές σχεδιασμού από τον γνωστό Οίκο Gucci, ένα μοντέλο που είδαμε πρώτα στο Geneva Motor Show…

Το όχημα θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Μόδας της Νέας Υόρκης τώρα και το New York Fashion Week από τις 8 Σεπτέμβρη θα είναι η ευκαιρία να βγει στους αμερικανικούς δρόμους ένα design όχημα.

Το Fiat 500 και το 500 Cabrio έχουν ετοιμαστεί ειδικά από την κυρία Gucci Creative Director, την Frida Giannini σε συνεργασία με το Centro Stile της εταιρίας. Η ευκαιρία είναι ο εορτασμός των 90 ετών της Gucci και τα μοντέλα θα έχουν μαύρο και λευκό στο εξωτερικό και πράσινες και κόκκινες ρίγες με το Gucci logo. Φυσικά θα υπάρχουν και Gucci ‘υπογραφές’ στα πλαίσια κάθε πόρτας και όχι μόνο.

Στο εσωτερικό μπορείτε να καταλάβετε: ειδικά υλικά όπως και χρώμια, δέρμα και το Guccissima print. Η μετάδοση είναι εξατάχυτη αυτόματη ενώ υπάρχιε και η επικοινωνία BLUE&ME hands-free, θύρα USB, το eco:Drive Application και έλεγχος iPod, Bose Energy Efficient Series ηχητικό σύστημα με έξι ηχεία “premium” και subwoofer. Ηλεκτρική οροφή και αυτόματος κλιματισμός, προσαρμόσιμο σύστημα ελέγχου Electronic Vehicle Information Center (EVIC) και trip computer.

Το δε 500 by Gucci θα έχει και τη δική του collection με πλείστα αξεσουάρ: βάλτε στο νου σας και φανταστείτε…

Related posts

Suzuki concept model S-Cross

gadgetfreak
12 years ago

Mercedes-AMG GT Black Series

gadgetfreak
4 years ago

Mazda Daytona Prototype International Prototype

gadgetfreak
7 years ago
Exit mobile version