Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Android Market – έφτασε τα 6 δισεκατομμύρια downloads…

Σε εκρηκτικά άνοδο το Android Market ενώ όπως λένε στατιστικά της εταιρίας Ovum, τα ‘κατεβάσματα’ των app στο Android marketplace φέτος θα φτάσουν τα 8.1 δις.

Το νούμερο έρχεται σε σύγκριση – ή σύγκρουση, με τα 6 δις τουr iOS, με την ανάπτυξη στα app downloads να αναμένεται να φτάσει το 144% φέτος.

Σήμερα η εταιρία ερευνών Research2Guidance δίνει μια λεπτομερή αναφορά για το Android marketplace την ανάπτυξη του, το trending και τις κατηγορίες των apps που φέρνουν τα περισσότερα έσοδα.

Παραδοσιακά οι δωρεάν, με υποστήριξη διαφημίσεων apps καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο τμήμα της κίνησης στο Android Market. αλλά για τις πληρωμένες η εταιρία βρήκε πως τον Αύγουστο το συνολικό εισόδημα σε κάθε κατηγορία κυμάνθηκε από $300 έως και $21,000, με τη μέση Android app να έχει δώσει στον δημιουργό της $2,500 από τη δημιουργία της.

Στις κατηγορίες το 1/4 των Android Market εφαρμογών που κατεβαίνουν είναι παιχνίδια και το Android Market είναι μπροστά από το Apple App Store σε συνολικά έσοδα.

Τον Αύγουστο μπήκαν άλλες 20,000 apps στο κατάστημα ενώ στο Apple κατάστημα μπήκαν 15K apps.

Συνολικά στο Android Market στην αρχή του μήνα υπήρχαν 277,252, εφαρμογές και το 35% ήταν αυτές που πληρώνεις με μέση τιμή $3.13.

Related posts

Ιδιοκτήτες 3D TV: λατρεύουμε τις 3D TV μας…

gadgetfreak
13 years ago

Συμβατότητα με περισσότερα φορμά προσθέτει το Google Docs Viewer…

gadgetfreak
13 years ago

‘Σκανδιναβή’ η πρώτη Android tv…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version