Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Οι χρήστες Google+ στο +30% σε τρεις ημέρες…

Το Google+ είναι πλέον ανοιχτό σε όλους αλλά από χθες μαθαίνουμε και τα πρώτα αποτελέσματα. Αναφέρεται δε πως αυξήθηκε η βάση χρηστών κατά 30%!

Οι υπολογισμοί έγιναν από τον κο Paul Allen, έναν ανεπίσημο statistician για το Google+, που υπολογίζει τους χρήστες του Google+ σε 43.4 εκατομμύρια. Αν σκεφτούμε πως είναι ενεργό εδώ και μερικούς μήνες το social networking site, είναι εντυπωσιακό, χωρίς να μπορεί να… φανταστεί το Facebook και τους 800 εκατομμύρια χρήστες σε active κατάσταση.

Το Facebook με το νλεο Timeline profile, βέβαια θα είναι πολύ διαφορετικό με την Google να το έχει πιο απλό και minimalisticό ενώ το Facebook να κινείται στην πιο πλούσια πλευρά με την δυνατότητα για πολλές λειτουργίες από τους χρήστες.

Διαφορετικά ‘φρούτα’; Δεν είναι κακό…

Related posts

Το νέο Lenovo ThinkVision VoIP Stack για τηλεργασία

gadgetfreak
3 years ago

IFA 2018 – Samsung Portable SSD X5 με 2,800 MB/s

gadgetfreak
8 years ago

Ετοιμαστείτε για 3D φορητούς και desktop!

gadgetfreak
16 years ago
Exit mobile version