Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Wooo L46-S08 – μια Hitachi για τους Ιάπωνες…

Αυτό είναι ένα νέο πουλέν της Hitachi Consumer Electronics με την τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού S-LED. Η τηλεόραση με τον κωδικό L46-S08 θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου στις 46”.

Μια Full HD που κατά τα άλλα έχει τις κλασικές δυνατότητες αλλά μπορεί να συνδεθεί και με USB ώστε να γίνει η χρήση μιας λειτουργίας που ονομάζεται. Η εταιρία την παρουσίασε στην “CEATEC ΙΑΠΩΝΙΑ 2011” θα εκτεθούν.

Η σειρά ονομάζεται ZP05 ενώ η τεχνολογία “S-LED” (Slim LED) χρησιμοποιεί μια τεχνολογία LED οπίσθιου φωτισμού αν και η φωτεινότητα περιορίζεται στα 550Cd.

Το πάνελ LCD οδηγείται στα 120Hz ενώ και η τεχνολογία PictureMaster 3 μαζί με το Advanced Dynamic Contrast 2 αναλαμβάνουν την βελτίωση του θορύβου με το “Advanced Dynamic Enhancer” να διορθώνει τα περιγράμματα και την απόχρωση όπως και τον κορεσμό.

Ο δε Intelligent Sensor 3 έχει σαν στόχο τη μελέτη της φωτεινότητας και τη ρύθμιση της ενώ σε κανονική χρήση η κατανάλωση είναι 119W, και 0,2 W σε κατάσταση αναμονής.

Το ιαπωνικό αυτό μοντέλο συνεργάζεται και με iPhone / iPod touch / iPad με την τηλεόραση να μπορεί να λειτουργήσει μέσω ασύρματου LAN.

Related posts

Το Hulu φτάνει στην Ιαπωνία μέσω των Sony Bravia tv και του PS3…

gadgetfreak
13 years ago

Slow Photography: μια ιδέα για εναλλακτική ψηφιακή φωτογραφία…

gadgetfreak
13 years ago

DxO δοκιμή – Sony 90mm FE και η “Outstanding optical performance”…

gadgetfreak
9 years ago
Exit mobile version