Gadgetfreak :: Not Just Tech
cinemart / music / video, legends / special

Sony Pictures – παίρνει τα δικαιώματα για μια ταινία για τον Steve Jobs…

Είναι η Sony Pictures που έχει κλείσει τη συμφωνία με τον μοναδικό εγκεκριμένο βιογράφο του Steve Jobs για να γίνει η ζωή του ταινία.

Ο συγγραφέας του βιβλίου που βγαίνει στις 21 Νοεμβρίου στα βιβλιοπωλεία, ο κος Walter Isaacson θα λάβει $3 εκατομμύρια αν γίνει η παραγωγή της ταινίας και $1 εκατομμύριο ακόμη και αν δεν γίνει.

Η Sony Pictures πίσω από επιτυχημένες μεταφορές ταινιών για τη ζωή κάποιου όπως το εξαιρετικό The Social Network και το Moneyball. Αν η εταιρία μπορέσει να έχει στο σενάριο τον Aaron Sorkin για την ταινία του Steve Jobs και τον σωστό σκηνοθέτη, τότε θα είναι επιτυχία.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η ζωή του Steve Jobs θα γίνει θέμα ταινίας. Το The Pirates of Silicon Valley του 1999 βασίζονταν στη δική του και του Bill Gates αλλά πολλά άλλαξαν από το 1999..

Related posts

I Saw The Light – Movie It On Over trailer

gadgetfreak
11 years ago

Οι Ευρωεκλογές σε 99”…

gadgetfreak
12 years ago

2022 Vespa Pic Nic limited edition scooter

gadgetfreak
4 years ago
Exit mobile version