Gadgetfreak :: Not Just Tech
tablets / multimedia, tech talk / science

Συνεχίζεται η ‘μάχη της ταμπλέτας’…

Δεν φτάνει που στο ξεκίνημα των πωλήσεων του νέου iPhone 4S η Samsung έκανε… αντιπερισπασμό στην ουρά των πελατών, η δικαστική μάχη συνεχίζεται.

Έτσι με βάση την απόφαση δικαστηρίου στην Αυστραλία, έχουμε πλέον την προσωρινή απαγόρευση της πώλησης του Galaxy 10.1 tablet στην Αυστραλία. Μια νίκη της Apple στο μάχη με την νοτιοκορεάτική εταιρεία.

Η μάχη των δύο εταιριών να θυμίσουμε πως έχει στο επίκεντρο κατηγορία της Apple για το ότι η Samsung κατασκεύασε το Galaxy Tab 10.1., αντιγράφοντας την τεχνολογία για τις οθόνες αφής.

Συνολικά δικαστήρια σε εννέα χώρες απασχολούνται για το θέμα ενώ το Galaxy 10.1 έχει προβλήματα και στην ευρωπαϊκή αγορά και άλλο μοντέλο της εταιρίας αποσύρθηκε από την έκθεση iFA τον Σεπτέμβρη με την απαγόρευση με πανευρωπαϊκή ισχύ (πλην της Ολλανδίας) να έχει επιβληθεί από γερμανικό δικαστήριο μετά από ΑΛΛΗ αγωγή της Apple που κατηγορεί τη Samsung ότι έχει παραβιάσει πολλές κατοχυρωμένες τεχνολογικές πατέντες της πρώτης, οι οποίες αφορούν τόσο το iPad, όσο και το iPhone, κάτι που όμως η κορεατική εταιρία αρνείται κατηγορηματικά.

Είμαστε σε ένα 2011 με «πόλεμο πατέντας» και δεν φαίνεται να κοπάζει το όλο θέμα με ότι αυτό σημαίνει και για τη σύγχυση στους ακροατές…

Related posts

DARPA Διαστημόπλοιο – έτοιμο για έναρξη…

gadgetfreak
13 years ago

30 δολάρια για… αναβάθμιση firmware χρεώνει η Best Buy για το PS3…

gadgetfreak
14 years ago

6 περίεργες διαφημίσεις τεχνολογίας από celebrities…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version