Gadgetfreak :: Not Just Tech
gaming / fun, tech talk / science

Ιδρυτής της EA: οι web browser είναι το μέλλον του gaming…

Τάδε έφη Trip Hawkins, ο ιδρυτής της EA και της Digital Chocolate (ένας mobile gaming developer) σε συνέντευξη του για τη βιομηχανία του gaming…

Μίλησε στην Industry Gamers και όταν ρωτήθηκε για το gaming είπε πως είναι στους web browsers: είτε σε desktop υπολογιστή, είτε σε smartphone, είτε σε συνδεδεμένη TV – όλοι με έναν browser θα παίζουν games.

Εκτός από τα παιχνίδια δε που παίζονται online, λέει πως το μέλλον είναι και τα δωρεάν social games με εικονικά αγαθά, κάτι που ήδη συμβαίνει με τα MMORPGs να είναι δωρεάν free (DC Universe Online, Star Trek) αλλά και μη-MMO games όπως Battlefield Heroes και Team Fortress 2.

Εταιρίες όπως η Epic Games έχουν ακόμη ανακοινώσει για gaming engines που θα τρέχουν σε web browser με Flash, ενώ η Crytek κινείται στην ίδια διαδρομή και η id Software έχει ήδη το Quake Live που τρέχει σε browser. Από την άλλη θα χρειαστεί καιρός για να έχουμε “κανονικάe” games σε έναν browser.

Ο Trip Hawkins πιστεύει πως η αλλαγή θα έρθει σε δέκα χρόνια. Θα αντικαταστήσουν οι web browsers τα κανονικά games; Εμείς από την πλευρά μας με τα προβλήματα ακόμη σε όλο τον κόσμο στο γρήγορο Internet αλλά και την ειδίκευση που έχει πάντα ένα μηχανάκι gaming, λέμε όχι…

Ποιος έχει δίκιο; Τα λέμε το 2021 :)!

Related posts

Pentax K-1 Mark II

gadgetfreak
6 years ago

Για δύο ημέρες η Microsoft ανοίγει το “Age of Empires Online” σε beta…

gadgetfreak
13 years ago

3D ‘Bioprinters’ – Ώρα για τυπωμένα τεχνητά όργανα;

gadgetfreak
8 years ago
Exit mobile version