Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics, tech talk / science

Μια πυκνωτική οθόνη αφής που δουλεύει με γάντια..

Η SMK Corp ανακοίνωσε αυτό το νέο panel αφής…

Ο στόχος είναι συσκευές π.χ για το αυτοκίνητο όπως τα car navigation. Η εταιρία θα αρχίσει την παραγωγή με ρυθμό 100,000 μονάδων στις 6.5 ίντσες.

Η SMK βελτίωσε την ευαισθησία με τη χρήση ενός κυκλώματος που έχει υψηλή ευαισθησία να χρησιμοποιείται σε ένα panel με υψηλή εαυσθησία στο θόρυβο. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι πως μπορεί να δουλέψει με γάντια. Όταν δουλεύει με την άκρη του δαχτύλου λειτουργεί και μια ειδική στρώση πάχους 1.5 χιλιοστών από ρητίνη.

Η νέα οθόνη μπορεί να φτάσει σε μέγεθος τις 8” με maximum εκπομπή και ανακλαστικότητα το 93% και το 3%. Λειτουργεί σε συνθήκες -30 έως και το +85°C, ενώ σε αποθήκευση λειτουργεί στο -40 με +95°C.

Η SMK δείχνει το νέο panel στην πιο σημαντική έκθεση τεχνολογίας οθονών, την FPD International 2011 που ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι αύριο στη Yokohama της Ιαπωνίας.

Related posts

Sony Walkman NWZ ZX2

gadgetfreak
11 years ago

Digitimes Insight: Ο σεισμός επηρεάζει την παραγωγή οθονών OLED – των κινητών…

gadgetfreak
15 years ago

Εκτόξευση για NASA Expedition 63 και τον International Space Station

gadgetfreak
6 years ago
Exit mobile version